Το Χρήμα Είναι Χρόνος (2012)

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος Οι Κινηματογραφιστές σε Κρίση είναι μια ομάδα ηθοποιών και καλλιτεχνών που, στους δύσκολους αυτούς καιρούς που περνάμε, αποφάσισαν να δημιουργήσουν τις δικές...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Οι Κινηματογραφιστές σε Κρίση είναι μια ομάδα ηθοποιών και καλλιτεχνών που, στους δύσκολους αυτούς καιρούς που περνάμε, αποφάσισαν να δημιουργήσουν τις δικές τους ταινίες για όλα αυτά που μας προβληματίζουν, μας φοβίζουν και μας απογοητεύουν αλλά πάντα με δόσεις ελπίδας. Εμπνευσμένοι από την, σκληρή, πραγματικότητα οι ταινίες τους είναι σουρεαλιστικές, κωμικοτραφικές και γλυκόπικρες.

Έτσι είναι και η καινούργια τους ταινία με τίτλο “Το Χρήμα είναι Χρόνος” σε σενάριο της Ιωάννας Γεροκωνσταντή και σκηνοθεσία του Λάζαρου Ανδριώτη την οποία φιλοξενούμε σήμερα στην Ταινιοθήκη μας. Πρόκειται για την ιστορία διαφόρων ανθρώπων που ζουν στην δύσκολη περίοδο της κρίσης στην Ελλάδα του σήμερα και δεν άφησαν ποτέ τον χρόνο τους να γίνει χρήμα. Γυρισμένη ως σιωπηλή ταινία, τιμώντας έτσι την χρυσή εποχή του βωβού κινηματογράφου, και ασπρόμαυρη καταφέρνει να είναι άκρως επίκαιρη.

Μπορείτε να μπείτε στο site των Κινηματογραφιστών σε Κρίση για να μάθετε περισσότερα από αυτούς. Επειδή η εποχή που περνάμε είναι αρκετά δύσκολη και ο μόνος τρόπος για αυτά τα ταλαντούχα παιδιά να συνεχίσουν να βγάζουν ταινίες είναι να βοηθήσετε κι εσείς. Μπορείτε να γίνεται συμπαραγωγή στην επόμενή τους ταινία με οποιαδήποτε προσφορά τεχνικής υποδομής για τη δημιουργία μίας κινηματογραφικής ταινίας. (μεταχειρισμένα φώτα, ανακλαστήρες,βάσεις στήριξης, κ.ά.) ή Με οποιαδήποτε οικονομική υποστήριξη (έστω και 1 ευρώ!) μέσα από την υπηρεσία του Paypal ή μέσω κατάθεσης στο λογαριασμό της τράπεζας Probank Αρ. Λογαριασμού: 5210 9800 0039 1472 IBAN: GR21 0540 0180 0003 9886 0011 010 (για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ).

Κάθε τέτοια αξιόλογη προσπάθεια χρειάζεται την βοήθειά μας. Μπορείτε να δείτε και την πρώτη τους ταινία “Ικέτες”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ