Ο Tom Hardy και η Noomi Rapace σώζουν ζώα

...

Γράφει ο Δημήτρης Ασπρολούπος

Ο Tom Hardy (The Dark Knight Rises) και η Noomi Rapace (Prometheus) θα πρωταγωνιστήσουν στο αστυνομικό δράμα Animal Rescue που θα σκηνοθετήσει ο σκηνοθέτης του περσινού υποψηφίου για Oscar ξενόγλωσσης ταινίας Bullhead, Michael R. Roskam. Το στόρι της ταινίας αφορά ένα μοναχικό μπάρμαν (Hardy) που σώζει ένα κουτάβι από τα σκουπίδια και γίνεται στόχος του ψυχωτικού αφεντικού του και παράλληλα μπλέκεται άθελα του στις εγκληματικές ενέργειες που γίνονται στο μπαρ στο οποίο δουλεύει.

Το σενάριο της ταινίας έχει αναλάβει ο Dennis Lehane μια και βασίζεται στο ομώνυμο διήγημα του, που έχει δημοσιευτεί στην συλλογή Boston Noir. Παρόλο που είναι ή πρώτη φορά που ο συγγραφέας θα γράψει σενάριο για ταινία, αρκετά βιβλία του έχουν μεταφερθεί στο σινεμά. Από το Mystic river μέχρι το Gone Baby Gone και το Shutter Island, τα βιβλία του Lehane ήταν εξαιρετικά επιτυχημένα (καλλιτεχνικά και εμπορικά) και στις κινηματογραφικές τους εκδόσεις. Με τέτοιους συντελεστές φαίνεται ότι και το Animal Rescue θα ακολουθήσει στο ίδιο δρόμο.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Μάρτιο στη Νέα Υόρκη και όχι στη Βοστόνη όπως ορίζει το πρωτότυπο κείμενο.

Δημήτρης Ασπρολούπος

Αγαπώ τον Χίτσκοκ, τον Φιντσερ, τον Χάνεκε, τον αγγλικό ρεαλισμό και το σκανδιναβικό σινεμά αλλά παράλληλα έχω και ένα soft spot για τον Γουές Αντερσον.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ