Όταν το δείπνο σου, γίνεται ταινία…

...

Γράφει η Bάσω Γκαγκά

Αυτά παθαίνεις όταν είσαι μεγάλος και τρανός σταρ και η κάθε σου κίνηση έχει άλλη βαρύτητα, ξεφεύγοντας από τις καθημερινές συνήθειες των κοινών θνητών. Όταν κιόλας το όνομά σου αρχίζει από Tom και τελειώνει σε Cruise, η πικρή αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς να απολαύσεις ούτε ένα γεύμα ήσυχος. Στην προκειμένη περίπτωση ένα τέτοιο δείπνο του διάσημου ηθοποιού ήταν αρκετό για να γυριστεί ολόκληρη ταινία!

Αφορμή στάθηκε ένα πέρασμα του Cruise από το Hertfordshire, όπου και επισκέφτηκε ένα τοπικό εστιατόριο για να απολαύσει αστακό και ένα ιδιαίτερα δημοφιλές πιάτο στην Αγγλία, το πικάντικο κοτόπουλο “tikka masala”. Και εδώ αρχίζει η είδηση. Υπάρχει λεπτομερής περιγραφή του πώς αφίχθη το αυτοκίνητο, πώς ο bodyguard μίλησε στο manager, τί ακριβώς ζήτησε ο Tom για το δείπνο, το τρομερό γεγονός ότι πήγε να πληρώσει με American Express, κάρτα που το κατάστημα δεν υποστήριζε, πόσο γέλασαν με αυτό το γεγονός και φυσικά πόσο φιλοδώρημα άφησε. Τί, δεν είναι αρκετά αυτά για μια ταινία;

Ευτυχώς βγήκε σε μικρού μήκους και προβλήθηκε στην πρεμιέρα του τοπικού φεστιβάλ ταινιών του St Albans. Η έμπνευση του δημιουργού απ’ ότι διέρρευσε, έστησε το δείπνο, βάζοντας τους ηθοποιούς να φοράνε όλοι μάσκα Tom Cruise. Πάντως, η περιοχή έχει τις δικές της κινηματογραφική ρίζες που οι ντόπιοι επιδιώκουν να κρατούν, συνδέοντάς τες με το συγκεκριμένο φεστιβάλ. Μάθαμε δηλαδή, ότι εκτός από τα Pinewood και Elstree studios που βρίσκονται εκεί κοντά, στην περιοχή βρίσκεται και το σπίτι του Stanley Kubrick, ενώ στο St Albans γεννήθηκε ο πρωτοπόρος της βρετανικής και όχι μόνο κινηματογραφικής βιομηχανίας, Arthur Melbourne Cooper.

Και για την ιστορία, ο Cruise βρέθηκε εκεί για τα γυρίσματα του “All You Need Is Kill” που αναμένεται για την άνοιξη του 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ