Χώρισαν ο Tom Cruise και η Katie Holmes!

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Σοκ και δέος!

Ο Tom Cruise και η Katie Holmes χωρίσαν! Ναι, δεν πρόκειται για ψέμα αλλά ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια του Hollywood αποφάσισε να διαλύσει τον γάμο τους μετά από 5 χρόνια και κατάφερε να γίνει αμέσως το πιο hot κουτσομπολιό στο ίντερνετ. Την απόφασή τους αυτή έκανε γνωστή ο δικηγόρος της Holmes ο οποίος είπε: «πρόκειται για προσωπικό ζήτημα για την Katie και την οικογένειά της. Πρωταρχικό μέλημα της Katie παραμένει, όπως πάντα, είναι να κοιτάξει το συμφέρον της κόρης της.»

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του διαζυγίου. Ο χωρισμός έγινε λίγες μέρες πριν τα 50α γενέθλια του Tom, τα οποία είναι την επόμενη Τρίτη. Το ζευγάρι βρίσκονταν σε διάσταση εδώ και κάμποσες εβδομάδες, με τον Tom να βρίσκεται στην Ισλανδία για τα γυρίσματα του “Oblivion” και την Katie να πηγαινοέρχεται Κίνα-Νέα Υόρκη.

Όταν παντρεύτηκαν, πολλοί μιλούσαν για έναν γάμο μαϊμού που έγινε να συγκαλύψει ο Tom Cruise την σεξουαλική του ταυτότητα. Με την γέννηση της κόρης του Suri, το ζευγάρι κατάφερε να κλείσει πολλά από αυτά τα στόματα και έδειχναν σαν μια ευτυχισμένη οικογένεια. Αυτός ο γάμος ήταν ο τρίτος του Tom Cruise και ο πρώτος της Katie Holmes.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*