Αποχώρησε ο Tom Cruise από την νέα ταινία του Guy Ritchie

...

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή

Μετά την δεύτερη ταινία με πρωταγωνιστή τον πάντα witty Sherlock Holmes, ο Guy Ritchie είπε να το ρίξει στο remake παλιών, καλών και εντελώς cult τηλεοπτικών σειρών, με το «The Man from the U.N.C.L.E», το οποίο περιστρέφεται γύρω από την ιστορία δυο πρακτόρων μιας μυστικής υπηρεσίας πληροφοριών, οι οποίοι χρησιμοποιούν κάθε τζεϊμς μποντικό μέσο προκειμένου να τα βάλουν με τους εχθρούς της δημοκρατίας και της ειρήνης και πιο συγκεκριμένα με μια ομάδα κακών γνωστής ως THRUSH.

Και ενώ η παραγωγή φαινόταν να προχωράει με τον Ritchie στην σκηνοθεσία και τον Scott Z. Burns («The Bourne Ultimatum», «Contagion», «Side Effects») στο σενάριο, εντούτοις όπως όλα δείχνουν ο Tom Cruise ο οποίος είχε ήδη συμπεριληφθεί στο πρωταγωνιστικό cast στο πλευρό του Armie Hammer («J. Edgar, «Mirror Mirror»), αποφάσισε τελικώς να αποχωρήσει από το project.  Ο λόγος υποπτευόμαστε πως είναι οι ανάγκες του νέου και πέμπτου κατά σειρά «Μission: Impossible» το οποίο βρίσκεται ήδη στα σκαριά, με τον σεναριογράφο του τελευταίου Iron Man, Drew Pearce να αναλαμβάνει τα σεναριογραφικά ηνία των νέων περιπετειών του Ethan Hunt.

Παρά το γεγονός πως η αποχώρηση του Cruise απο την ταινία του Guy Ritchie μάλλον αποτελεί αστοχία για τον χολιγουντιανό στάρ, εντούτοις μια ακόμη επιστροφή του στον εικονικό ρόλο του agent Hunt, σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη από τους fans των ταινιών του.

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ