Δες ολόκληρο το «Toy Story» γυρισμένο με πραγματικά παιχνίδια!

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Το “Toy Story” της Pixar θεωρείται μια από τις καλύτερες ταινίες κινουμένων σχεδίων ever. Τα πραγματικά παιχνίδια επηρέασαν τους δημιουργούς της να γυρίσουν την ταινία αλλά, για κάποιους, η ταινία τους επηρέασε να γυρίσουν μια δική τους εκδοχή με… πραγματικά παιχνίδια!

Δύο φίλοι, οι Jonason Pauley και Jessie Perrotta, 20 και 21 χρονών αντίστοιχα και κινηματογραφόφιλοι, αποφάσισαν να μοιραστούν την αγάπη τους για το “Toy Story” γυρίζοντας το ξανά με παιχνίδια σκηνή προς σκηνή. Τους πήρε 2 χρόνια και 3 μήνες η όλη διαδικασία αλλά το τελικό αποτέλεσμα άξιζε τον κόπο. “Ξεκινήσαμε πρώτα από τα εύκολα, γυρίσαμε τις σκηνές στο δωμάτιο του Andy”, είπε ο Perrotta. Αλλά μετά άρχισαν τα δύσκολα καθώς έψαχναν τοποθεσίες στην Αριζόνα για να μοιάζουν τις τοποθεσίες του Λος Άντζελες από την ταινία.

Το καλοκαίρι τελείωσαν τα γυρίσματα και μετά από λίγους μήνες το ολοκληρωμένο βίντεο βγήκε στο ίντερνετ. Μέσα σε 2 μέρες κατάφερε να φτάσει τα 3.000.000 views στο YouTube, το οποίο το λες και επιτυχημένο blockbuster. O Lee Unkrich (σκηνοθέτης του “Toy Story 3”) tweetαρε τα παρακάτω.

Δες την σελίδα τους στο Facebook, απόλαυσε το βίντεο και μετά δες και κάποια, αρκετά αστεία, outtakes από τα γυρίσματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*