Το trailer για το “Anesthesia” έχει ένα πολλά υποσχόμενο καστ

Διάφοροι άνθρωποι της πόλης που έρχονται κοντά μετά από ένα τραγικό συμβάν

Το όνομα της Kristen Stewart μπορεί να έχει συνδεθεί άρρηκτα με τη δύναμη ενός από τα μεγαλύτερα studio franchises των τελευταίων ετών, αλλά από τότε που η σειρά του “Twilight” ολοκληρώθηκε το 2012, η Stewart έχει φροντίσει ώστε να εγκαταστήσει το όνομά της στην indie κοινότητα του σινεμά. Στις αρχές του 2015 έγινε ντόρος και πάλι γύρω από το όνομά της με τους ρόλους της στο “Still Alice” και το “Clouds of Sils Maria“, και, απ’ό,τι φαίνεται, θα μας απασχολήσει και του χρόνου με τις 4-5 καινούριες ταινίες στις οποίες θα πρωταγωνιστεί, όπως το “Equals“, αλλά και το “Anesthesia” του Tim Blake Nelson (“O Brother, Where Art Thou?“).

Για το τελευταίο, που έκανε πρεμιέρα στο Tribeca Film Festival, μόλις κυκλοφόρησε τρέιλερ το οποίο υπαινίσσεται μια βίαιη επίθεση σε έναν συμπαθητικό καθηγητή (Sam Waterston). Έπειτα η ταινία πάει μια εβδομάδα πίσω από το ατυχές αυτό συμβάν ώστε να μας δείξει τα γεγονότα που προετοίμασαν την κατάσταση γι αυτή την επίθεση. Οι χαρακτήρες που πρωταγωνιστούν είναι αρκετοί, φαινομενικά διαφορετικοί αλλά με κάποιο κοινό μεταξύ τους, και τους υποδύονται οι Nelson, Stewart, Glenn Close, Corey Stoll, Gretchen Mol και Michael K. Williams, μεταξύ άλλων.

Η “Crash” (2004) λογική της υπόθεσης μπορεί να φαίνεται αναμασημένη από την αμερικάνικη κουλτούρα στον κινηματογράφο, το ίδιο και η μουσική που παίζει στο τρέιλερ, όπως και οι cheesy ατάκες των πρωταγωνιστών. Ωστόσο οι ερμηνείες και οι ρόλοι φαίνονται ίσως αρκετά δυνατοί ώστε να ξεχωρίσουν την ταινία αυτή από τη μάζα.

Σε κάθε περίπτωση όμως, δείτε το τρέιλερ παρακάτω και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα. Το “Anesthesia” θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ στις 8 Ιανουαρίου, επομένως πιθανό να μην αργήσουμε πολύ να το δούμε και στη χώρα μας :

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ