Το trailer για το «Last Days in The Desert» με τον Ewan Mcgregor είναι εδώ

Και υποδύεται τον Ιησού, αλλά και το Σατανά

Τον Ewan McGregor τον είδαμε πρόσφατα στο -όχι και τόσο επιτυχημένο – «Jane Got a Gun» και αναμένεται να τον δούμε σε λίγο καιρό πάλι στο biopic για τον Miles Davis, «Miles Ahead«. Αν δεν σας αρκούν αυτά όμως, ο Mcgregor υποδύεται το ένα μέρος της αγίας τριάδας στο «Last Days in the Desert», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες πριν το καλοκαίρι.

Σε σκηνοθεσία του Rodrigo García, και σε φωτογραφία του τρομερού Emmanuel LubezkiThe Revenant«), το «Last Days in the Desert» μας δείχνει τη μάχη μεταξύ του καλού (Ιησού) McGregor και του διαβολικού McGregor σχετικά με το αν θα πρέπει να βοηθήσει(/-ουν) μια οικογένεια που πέφτει πάνω στο διάβα του στην 40ήμερη περιπλάνησή του στην ιουδαϊκή έρημο.

Το τρικ του ενός ηθοποιού που παίζει τον καλό και τον κακό στις ίδιες σκηνές στην ίδια ταινία, δεν είναι κάτι πρωτοποριακό φυσικά, αλλά δεν είναι κάτι που όλοι οι ηθοποιοί έχουν το ταλέντο να φέρουν εις πέρας με δεξιοτεχνία. Ωστόσο στην εν λόγω περίπτωση έχουμε μεγάλη πίστη στις ικανότητες του Σκοτσέζου ηθοποιού.

Το «Last Days in the Desert» έκανε πρεμιέρα στο Sundance Film Festival του 2015 κι έλαβε θετικές κριτικές ως επί το πλείστον. Δείτε το πρώτο trailer παρακάτω :

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ