Πρώτο NSFW trailer για το «Love» του Gaspar Noe

Το ερωτικό τρίγωνο του Αργεντινού δημιουργού σε μια 3D φαντασίωση

Κάθε νέα ταινία του Gaspar Noe αποτελεί και μια διαφορετική πρόκληση και οχι τυχαία, με τον ιδιόρρυθμο σκηνοθέτη να φέρνει κάθε φορά τους θεατές σε αμήχανη, ακόμα και επίπονα σκληρή θέση, βάζοντάς τους να συνδιαλλαγούν με τα πιο κρυφά κομμάτια της ανθρώπινης υπόστασής τους, μέσα από δρόμους παραισθησιογόνους, ναρκωτικούς και απροκάλυπτα σεξουαλικούς.

Το πρόσφατο κινηματογραφικό του εγχείρημα φέρνει τον απόλυτο τίτλο «Love» και από νωρίς ήδη φάνηκε να ιντριγκάρει το ενδιαφέρον των απανταχού σινεφίλ-και οχι μόνο-χάρη στην άκρως ερωτική, προωθητική του καμπάνια που ήθελε μπλεγμένες…γλώσσες να ανταλλάσουν υγρά φιλιά και κορμιά μπλεγμένα σε έναν σφιχτό, σάρκινο κλοιό, σε μια σειρά από posters που λίγα άφηναν στη φαντασία.

Η κυκλοφορία του καινούργιου NSFW trailer της ταινίας, αποκαλύπτει τόσα-όσα ακριβώς πρέπει ή όσα ενδεχομένως μας κάνουν να θέλουμε να δούμε αυτό το φιλμ ακόμη περισσότερο, ακολουθώντας τα βήματα ενός ζευγαριού που προσθέτει στο ερωτικό του παιχνίδι μια όμορφη γυναίκα, καθιστώντας την λαγνεία για δυο, υπόθεση για τρεις.

Ίσως το πιο ενδιαφέρον στοιχείο του «Love» αποτελεί η 3D φύση του, καθώς αυτό σημαίνει πως, αν μη τι άλλο, οι σεξουαλικές πράξεις που κρατούν έτσι κι αλλιώς τα ηνία, γίνονται αποδεκτές μέσα από όλο το κινηματογραφικό τους…«μεγαλείο».

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ