Τρέιλερ για το “Planetarium” με Natalie Portman και Lily-Rose Depp

Δύο αδερφές με ένα ιδιαίτερο χάρισμα

Η Natalie Portman ήταν αρκετά απασχολημένη τη σεζόν που μας πέρασε, μιας και πρωταγωνίστησε στα “Jane Got a Gun“, “Knight of Cups“, όπως και στο σκηνοθετικό της ντεμπούτο “A Tale of Love and Darkness” – κανένα από τα παραπάνω ωστόσο δεν απέσπασε ιδιαίτερα θετικές κριτικές, κι έτσι πέρασαν όλα λίγο “χλιαρά” από το κοινό που την αγαπάει.

Τον επόμενο μήνα ωστόσο έχει δύο κιόλας ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στα Φεστιβάλ της βενετίας και του Τορόντο. Το πρώτο φιλμ είναι το “Jackie“, το biopic για την διάσημη Πρώτη Κυρία από τον Pablo Larraín. Η δεύτερη ταινία είναι το “Planetarium”, ένα ενδιαφέρον δράμα από την Rebecca Zlotowski.

Στο “Planetarium” πρωταγωνιστεί η Portman και η Lily-Rose Depp (“The Dancer“, “Yoga Hosers“) ως δύο αδερφές από την Αμερική με μεγάλες φιλοδοξίες και ταλέντα (μπορούν να επικοινωνούν με τους νεκρούς ας πούμε). Οι δυο τους εισέρχονται στο Παρίσι του 1930 και τραβούν την προσοχή ενός κινηματογραφιστή (Emmanuel Salinger), ο οποίος φιλοδοξεί να γυρίσει μια ταινία που θα έχει μεγάλη εμπορική επιτυχία.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ παρακάτω :

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ