Πρώτο trailer για το “Trollhunters”

Τη νέα animated σειρά του Netflix

Το συνδρομητικό κανάλι Netflix ξαναχτυπά και κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για τη νέα animated σειρά του ονόματι “Trollhunters” από το studio της Dreamworks.

Το καλύτερο της υπόθεσης είναι το ότι ο μάστερ του τρόμου και των τεράτων Guillermo Del Toro είναι ο δημιουργός και η εν λόγω σειρά προκύπτει από μία ταινία η οποία ακόμη δεν έχει βρει το δρόμο της προς τις σκοτεινές αίθουσες. Οι Ron Perlman και Kelsey Grammer θα δανείσουν τις φωνές τους σε δύο από τους πρωταγωνιστές, ωστόσο οι υπόλοιποι ηθοποιοί δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα.

Μιλάμε για το Netflix, επομένως ολόκληρη η πρώτη σεζόν θα είναι διαθέσιμη για streaming στις 23 Δεκεμβρίου. Μέχρι τότε απολαύστε το τρέιλερ του “Trolhunters“, το οποίο μας υπόσχεται μια διασκεδαστική, αλλά ποιοτική ιστορία, που έχει όλους τους στερεοτυπικούς χαρακτήρες αλλά ενδεχομένως και κάποιες εκπλήξεις :

 

mv5bmjqzmjq3ndyzm15bml5banbnxkftztgwmzcymtcymdi-_v1_sy1000_cr006731000_al_

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ