Ο Νοτιάς του Τάσου Μπουλμέτη έχει trailer

Η ιστορία της Ελλάδας μέσα από τα μάτια ενός ονειροπόλου νέου

Δεκατρία χρόνια μετά την κυκλοφορία της εξαιρετικά επιτυχημένης Πολίτικης Κουζίνας, ο Τάσος Μπουλμέτης μας συστήνει τον Νοτιά του, μια νοσταλγική επιστροφή στην ταραχώδη ιστορία της Ελλάδας, μέσα από τα μάτια ενός  ονειροπόλου νεαρού με μεγάλη αγάπη για την ιστορία και τους μύθους.

Ο Σταύρος έχει ένα μυαλό που το τροφοδοτεί αέναα η φαντασία και η ενασχόλησή του με την τέχνη.  Όταν τα πρώτα ερωτικά σκιρτήματα του χτυπήσουν την πόρτα, η ανάγκη του να διηγείται ιστορίες με έναν δικό του, εντελώς προσωπικό τρόπο θα βρεθεί στο επίκεντρο της ύπαρξής του, λειτουργώντας παράλληλα ως όχημα διαχείρισης των σχέσεών του με την οικογένειά και το ευρύτερο κοινωνικό του περιβάλλον.

Με φόντο τις δεκαετίες του ’60, ’70 και ΄80, η πορεία ενηλικίωσης του Σταύρου θα είναι γεμάτη από αιθέριες υπάρξεις, αρχαίους θρύλους και φανταστικά ταξίδια, ταξίδια καμωμένα από θραύσματα καθημερινότητας και άλλων, ιδεατών κόσμων.  Όταν τελικά έρθει αντιμέτωπος με την πραγματικότητα θα κάνει τις ιστορίες του εικόνες και θα ανακαλύψει τον εαυτό του.

Στην ταινία θα δούμε μια πληθώρα γνωστών ηθοποιών, όπως τον Ερρίκο Λίτση, τον Όμηρο Πουλάκη, τον Θέμη Πάνου, τη Μαρία Καλλιμάνη, αλλά και τη Ζωζώ Σαπουντζάκη σε ρόλο-έκπληξη.  Στον ρόλο του Σταύρου ο Γιάννης Νιάρρος.

Ο Νοτιάς θα κυκλοφορήσεις στις 12 Ιανουαρίου από την Feelgood Entertainment.

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ