Τομ Χανκς, Εμμα Τόμσον και η μαγεία της Disney στο τρέιλερ του ‘Saving Mr.Banks’

...

Γράφει ο Γιώργος Αγγελόπουλος

To “Saving Mr Banks” είναι από τα πιο αναμενόμενα οσκαρικά λουκουμάκια της χρονιάς και όχι άδικα. Με πρωταγωνιστές τους διπλά βραβευμένους από την Ακαδημία Έμμα Τόμσον και Τομ Χανκς, η Disney μπαίνει στα παρασκήνια μιας από τις πιο αγαπημένες ταινίες που έχει δημιουργήσει- αυτή της “Μέρι Πόπινς”!

Η Εμμα Τόμσον υποδύεται τη συγγραφέα του διάσημου παιδικού βιβλίου, P.L.Travers. Έχοντας βρεθεί σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, δέχεται να συζητήσει το ενδεχόμενο της μεταφοράς του βιβλίου της στη μεγάλη οθόνη. Ο ίδιος ο Walt Disney(Τομ Χανκς) που έχει υποσχεθεί στις κόρες του να οπτικοποιήσει το αγαπημένο τους βιβλίο, θα κάνει τα πάντα για να ικανοποιήσει τη Βρετανίδα συγγραφέα.

Το εγχείρημα είναι πιο δύσκολο απ’ ότι αρχικά νόμιζε, καθώς η Travers δεν έχει τη παραμικρή εκτίμηση για το έργο της Disney και τον ίδιο. Ο Disney θα προσπαθήσει να ανακαλύψει τους πραγματικούς λόγους που κάνουν το βιβλίο τόσο σημαντικό για τη συγγραφέα του και μαζί θα βρουν μια μέση οδό που θα οδηγήσει στο κλασσικό αριστούργημα μικρών και μεγάλων- τη Μέρι Πόπινς.

Η Disney προσβλέπει σε μια νοσταλγική και πολύ συγκινητική ιστορία και είναι πολύ δύσκολο να αποτύχει μιας και ουσιαστικά παίζει στην έδρα της. Λίγο η βόλτα στο μαγικό κόσμο της Disney, λίγο οι αγαπημένες μελωδίες από τα τραγούδια της “Μέρι Πόπινς”, λίγο και το γεγονός ότι η ταινία βγαίνει τα ερχόμενα Χριστούγεννα, κάνουν το “Saving Mr.Banks” ένα σίγουρο χαρτί που πρόκειται να αγαπηθεί.

Δες το πρώτο τρέιλερ της ταινίας  παρακάτω.


Saving Mr. Banks Official Trailer #1 (2013) by reelgr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ