Το True Blood επανέρχεται με 5ο κύκλο τον Ιούνιο

...

Γράφει ο Δημήτρης Ασπρολούπος

Στις 10 Ιουνίου μια εβδομάδα μετά το τέλος της δεύτερης σεζόν του Game of Thrones, το HBO δεν θα μείνει χωρίς τηλεθεάσεις. Παρότι ο δημιουργός της σειρές δήλωσε ότι θα αποχωρήσει, ξεκινάει η πέμπτη σεζόν της υπερεπτιχιμένης σειράς του Alan Ball «True Blood». Η σεζόν αυτή βασίζεται πάνω κάτω στο 5ο βιβλίο της σειράς The Southern Vampire Mysteries που έγραψε η αμερικανίδα Charlene Harris.

Φέτος προστίθεται στο cast και ο (γνωστός κυρίως από το Law and Order) Christopher Meloni ως αυτό που αναφερόταν σύχνά σε προηγούμενες σεζόν ως η μυστηριώδης βαμπιρική ηγεσία (vampire authority) και ο (γνωστός κυρίως από το τηλεοπτικό Spartacus) Peter Mensah σαν ένα από τα «τσιράκια» του.

Φέτος αναμένουμε να απαντηθούν μερικά από τα ερωτήματα που έχει αφήσει η προηγούμενη σεζόν όπως ποιος ελευθέρωσε τον Russell Edgington και τι συνέβη στην Τάρα που στο τελευταίο επεισόδιο της προηγούμενης σεζόν μας άφησε άφωνους .

Επειδή όμως #waitingsucks δείτε παρακάτω τις φετικές αφίσες  και το trailer.

Δημήτρης Ασπρολούπος

Αγαπώ τον Χίτσκοκ, τον Φιντσερ, τον Χάνεκε, τον αγγλικό ρεαλισμό και το σκανδιναβικό σινεμά αλλά παράλληλα έχω και ένα soft spot για τον Γουές Αντερσον.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ