Νέο trailer για την συνέχεια της 3ης σεζόν του «The Walking Dead»

...

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή

Ξέρουμε πως και εσύ, όπως και εμείς άλλωστε, κάθεσαι σε αναμένα κάρβουνα για την πολυναμενόμενη συνέχεια της πιο ζομπιακής σειράς που φτιάχτηκε ή θα φτιαχτεί ποτέ: του «The Walking Dead» φυσικά!

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις ακόμη η αιματοκυλισμένη σειρά του aMC, πρόκειται να επιστρέψει στις 10 Φεβρουαρίου, οπότε μπορείς να αρχίσεις από τώρα να ετοιμάζεσαι ψυχολογικώς αναφορικά με το δράμα που θα κληθούν οι ήρωες να ζήσουν, για ακόμη μια φορά.

Τι θα γίνει λοιπόν με τον Daryl και τον αδελφό του;  Ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του Governor;  Πόσο ακόμα ο Rick θα μπορεί να συνεχίζει με την αρχηγία της ομάδας, χωρίς να καταρρεύσει εντελώς, και ποια θα είναι η στάση της Andrea στην επερχόμενη αποκάλυψη των σχεδιών του διαβολικού Κυβερνήτη;  Επειδή προφανώς απάντηση σε αυτά δεν έχουμε (ακόμα και αν διαβάζουμε τα comics, τα οποία κάθε hardcore fan θα έπρεπε να ξεκινήσει, πίστεψέ ε με), έχουμε όμως ένα trailer-άκι λουκούμι το οποίο σας δίνει μια πρώτη γεύση αναφορικά με όλα αυτά που πρόκειται να παρακολουθήσουμε στην συνέχεια της 3ης σεζόν.  Καθίστε λοιπόν αναπαυτικά και απολαύστε το μονόλεπτο trailer, υπό την εξαίρετη μουσική υπόκρουση (σε αυτά δηλαδή που μας έχει συνηθίσει η σειρά), του «Lead Me Home», του Jamie N. Commons.

 

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*