Εξαιρετικό cast στο εξαιρετικό trailer του «Οut of the Furnace»

...

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή

Πριν από μερικές μέρες πήρες μια πρώτη γεύση από την νέα ταινία του Christian Bale «Οut of the Furnace», για την οποία όπως σου είπαμε-και όπως δείχνουν και τα πράγματα από το ακόλουθο trailer-μάλλον θα μπει για τα καλά στην ερχόμενη Οσκαρική κούρσα.

Ο Bale επιστρέφει και πάλι στα παλιά, καλά ηθοποιικά του λημέρια σε έναν ρόλο που εκ πρώτης όψεως θυμίζει πολύ τους χαρακτήρες που έχει υποδυθεί στις ταινίες «The Machinist» και στο πιο πρόσφατο «The Fighter» για το οποίο τσίμπησε και το Oscar Β΄ρόλου.

Στο «Out of the Furnace» του Scott Cooper (σκηνοθέτη του «Crazy Heart» για το οποίο ο Jeff Bridges είχε κερδίσει το χρυσό αγαλματίδιο Α’ ρόλου) ο Bale υποδύεται έναν άνδρα ο οποίος παίρνει τον νόμο στα χέρια του και κάνει οτι μπορεί προκειμένου να βρει τον νεοφερμένο από τον πόλεμο του Ιράκ αδελφό του, Rodney (Casey Affleck), ο οποίος μετά την επιστροφή του βρίσκεται μπλέκει σε ένα  φοβερό και τρομερό συνδικάτο του εγκλήματος με αρχηγό τον συνήθη ύποπτο Woody Harrelson, μέχρι την στιγμή που εξαφανίζεται.

Από τον trailer ήδη μπορεί να αντιληφθεί κανείς πως η ταινία πρόκειται για ένα οικογενειακό δράμα, μια ιστορία αδελφικής επιβίωσης σε μια εξαθλιωμένη πόλη δίχως ευκαιρίες και μέλλον, μοιάζοντας έτσι κι αλλιώς καμωμένη από τα πιο ειλικρινή και αντιπροσωπευτικά  υλικά των πιο αγαπημένων μας indie ταινιών.

Αν και αυτή αποτελεί την δεύτερη μόλις σκηνοθετική προσπάθεια του Cooper, εντούτοις φαίνεται πως θα είναι ένα ακόμη κερδισμένο στοίχημα για τον δημιουργό.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αμερικάνικες αίθουσες από τις 27 Νοεμβρίου, ενώ όσον αφορά το πολυ-nominated cast, στο πλευρό των Bale, Affleck και Harrelson θα δεις επίσης τους Zoe Saldana, Sam Sephard, Willem Dafoe και Forest Whitaker.


Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*