Το πρώτο τρείλερ του «Jack the Giant Killer»

...

Όλοι έχουμε ακούσει το παραμύθι του Τζακ και της Φασολιάς. Πως αντάλλαξε την αγελάδα της οικογένειάς του για τρία μαγικά φασόλια, τα φύτεψε και αυτά έγιναν μια γιγάντια φασολιά η οποία οδηγούσε στο βασίλειο ενός γίγαντα που είχε στην κατοχή του πολλούς θησαυρούς, ανάμεσά τους και την Χήνα με τα Χρυσά Αυγά. Φαίνεται όμως πως και τα στούντιο Χόλιγουντ ανακάλυψαν μια «χήνα με χρυσά αυγά» και σε αυτό το παραμύθι. Μπορεί το αποτέλεσμα να μην ήταν κάτι το τρομερό, αλλά τι βγάζεις όταν προσθέτεις στην εξίσωση και τον Μπράιαν Σίνγκερ (σκηνοθέτη των «X-MEN 1&2»); Κάτι το γαμάτο!

Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Jack the Giant Killer» κυκλοφόρησε χτες και δείχνει, αν μη τι άλλο, εντυπωσιακό. Πριγκίπισσες, βασιλιάδες, ιπτάμενα φλογισμένα δέντρα και φυσικά γίγαντες και φασολιές με τον Νίκολας Χουλτ να πρωταγωνιστεί στον ρόλο του Τζακ. Η ταινία βγαίνει το καλοκαίρι ενώ το μέσα στο 2012 αναμένουμε κι άλλα παραμύθια να μεταφέρονται στην μεγάλη οθόνη, τις δύο εκδόσεις της Χιονάτης των Σάντερς και Σίνχ αλλά και το «Χάνσελ και Γκρέντελ» του Γουιρκόλα.

Παρακολούθησε το τρέιλερ παρακάτω και βλέποντας το απλά αναρωτήσου ποίο άλλο παραμύθι έχει σειρά στην λίστα του Χόλιγουντ…

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ