Δες το πρώτο τρέιλερ του «Robot and Frank».

...

Γράφει ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Από το «Μετρόπολις» μέχρι τον «Εξολοθρευτή» κι από τον «Πόλεμο των Άστρων» μέχρι τους «Τρανσφόρμερς», τα ρομπότ κατέχουν μέχρι και σήμερα ξεχωριστή θέση στον κινηματογράφο. Κάποια από αυτά τα μισήσαμε, ενώ άλλα κατάφεραν μέχρι και να μας συγκινήσουν. Στη δεύτερη κατηγορία φαίνεται πως ανήκει το ρομπότ της ταινίας «Robot and Frank» που αναμένεται στις αίθουσες αργότερα μες στη χρονιά.

Η ιστορία διαδραματίζεται στο κοντινό μέλλον όπου ο ηλικιωμένος Φρανκ (Frank Langella)- πρωην ληστής κοσμημάτων, ζει πλέον μια ήρεμη μοναχική ζωή. Καθώς τα δυο του παιδιά ανησυχούν γι’αυτόν, ο γιος του αποφασίζει να του κάνει δώρο ένα ρομπότ για να ζει μαζί του και να τον  φροντίζει. Κι ενώ στην αρχή ο Φρανκ βλέπει με κακό μάτι τον ερχομό του υπάκουου ρομπότ, σταδιακά βρίσκει σ’ αυτόν έναν καλό φίλο αλλά κι έναν επιδέξιο συνεργό για μια τελευταία μεγάλη ληστεία που προετοιμάζει. O Peter Sarsgaad δανείζει τη φωνή του στο συμπαθές ρομπότ, ενώ στη ταινία συμμετέχουν επίσης η Susan Sarandon, η Liv Tyler και ο James Marsden.

Η ταινία προβλήθηκε στο τελευταίο Φεστιβαλ Sundance όπου απέσπασε μόνο θετικές κριτικές, ενώ όλοι μιλούν για μια ξεχωριστή ερμηνεία από τον Frank Langella. Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας μόλις κυκλοφόρησε κι απ’ ότι φαίνεται προβλέπεται να είναι αστεία, τρυφερή και διαφορετική απ’ ότι έχουμε συνηθίσει.

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*