Δες το νέο, red band trailer του «TRANCE»

...

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή

Πριν από έναν μήνα περίπου, είχε κυκλοφορήσει το πρώτο trailer, από την νέα ταινία του Danny Boyle, «Trance» και όπως θέλει η διαφημιστική πλέον παράδοση, η προώθηση της ταινίας συνεχίστηκε με εντυπωσιακά ποστεράκια.  Όπως ήταν αναμενόμενο, κάποια στιγμή, θα βλέπαμε και το red band trailer, από εκείνα που αφήνουν λίγα στην φαντασία, παρουσιάζοντας συνήθως όλο το ωμό μεγαλείο μιας ταινίας.  Ε λοιπόν η στιγμή για το red band του «Trance», έφτασε.

Αν και είμαστε σίγουροι ότι το πρώτο τρεϊλεράκι το έχεις δει, θα σου φρεσκάρουμε λίγο την μνήμη, λέγοντάς σου οτι το καινούριο εγχείρημα του Βρετανού σκηνοθέτη, πρόκειται για ένα crime θρίλερ, στο επίκεντρο του οποίου βρίσκεται ένας art auctioneer, ο οποίος μπλέκεται σε μια μπιτάτη και μυστήρια περιπέτεια, όταν μπλέκει με μια ομάδα παρανόμων, στο επίκεντρο της οποίος βρίσκεται ένας…υπνοθεραπευτής!  Στόχος, είναι η επανάκτηση ενός χαμένου πίνακα και από εκεί και πέρα τα πάντα, γίνονται ένα trance-άτο, υποθεσιακό κουβάρι.

Καλή η νέα προσπάθεια του Boyle, η οποία αναμένεται με ενδιαφέρον, εξαιτίας και του cast της, που απαρτίζεται από τους James McAvoy, Vincent Cassel και την μέχρι πρότινος-τουλάχιστον-αγαπημένη του σκηνοθέτη, Rosario Dawson.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες μέσα στην άνοιξη, αν και ακόμα δεν γνωρίζουμε την ακριβή ημερομηνία εξόδου της στην Ελλάδα.

 

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*