Τρελά λεφτά στον Liam Neeson για το Taken 3

...

Γράφει ο Νικόλας Θεοδωράκης

Ο Liam Neeson έγινε το θαύμα της φύσης, όταν πριν 5 χρόνια, το 2008 πρωταγωνίστησε σε μια ταινιούλα, ονόματι Taken, στην οποία θα έπαιζε έναν πράκτορα της CIA, στα 50 κάτι του, ο οποίος θα κατατρόπωνε το παγκόσμιο κύκλωμα λευκής σαρκός σε 24 ώρες(το σύνολο των 24 ωρών του χρειάστηκε γιατί έπρεπε να πάρει το αεροπλάνο από ΗΠΑ για Παρίσι, πράγμα που τον καθυστέρησε).

Όσοι γέλασαν τότε, με την ιδέα ενός «γερόλυκου» ηθοποιού, γνωστού κυρίως από Αγγλικά δράματα, να γίνεται action hero, σίγουρα θα δάγκωσαν τη γλώσσα τους, στο άκουσμα της είδησης ότι ο Liam Neeson θα αμειφθεί με 20 εκατομμύρια δολάρια  για τη δεύτερη συνέχεια του Taken που αναμένεται στα σινεμά το 2014.

Αν και το Taken 2 δεν έφτασε ποτέ τα επίπεδα αδρεναλίνης και τεστοστερόνης που έρεαν σαν ποτάμια στο πρώτο, έγινε και αυτό εισπρακτική επιτυχία. Έτσι η τρίτη συνέχεια ήταν αναπόφευκτη, ενώ η αποπομπή του σκηνοθέτη του 2 μπορεί να ξαναδώσει στην τρίτη ταινία τη δυναμική του original.

Όπως και να έχει ο Liam Neeson γίνεται, στα γεράματα, ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς του Χόλυγουντ και οι φαν της σειράς ταινιών πλέον θα περιμένουν μόνο εναν χρόνο για τη συνέχεια της σειράς.

 

 

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ