Νέο χορταστικό 3λεπτο trailer του «Elysium»

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Toν Neill Blomkamp τον έχουμε αγαπήσει από το “District 9”, μια από τις καλύτερες ταινίες επιστημονικής φαντασίας τα τελευταία χρόνια. Σκεπτόμενη, γεμάτη δράση και με καλές ερμηνείες ο Blomkamp κατάφερε να αναδείξει τον εαυτό του ως έναν από τους πιο υποσχόμενους σκηνοθέτες της γενιάς του.

Και αυτό φαίνεται να το αποδεικνύει κι άλλη μια φορά με το “Elysium” την νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας με πρωταγωνιστές τους Matt Damon και Jody Foster. Το 2159, όλοι οι πλούσιοι κάτοικοι της Γης έχουν το προνόμιο να ζουν σε ένα διαστημικό σταθμό, το “Elysium”, μακριά από τη φτώχεια, τον πόλεμο και τις ασθένειες του πλέον κατακρεουργημένου πλανήτη Γη. Ο Μαξ (Matt Damon), ένας συνηθισμένος κάτοικος της κατεστραμμένης Γης, θα επιχειρήσει να εισβάλλει στο Elysium και να τα βάλει με την σκληροπυρινική δήμαρχο του (Jodie Foster) με σκοπό να φέρει την ισότητα ανάμεσα στους δύο αυτούς κόσμους.

Μπορεί το πρώτο trailer να ήταν απολαυστικό, αλλά το νέο 3λεπτο trailer που κυκλοφόρησε σήμερα είναι ακόμα πιο χορταστικό. Χωρίς να προδίδει και πολλά από την ιστορία (και χωρίς spoilers φυσικά), γνωρίζουμε λίγο περισσότερο τον χαρακτήρα του Damon και τον κόσμου στον όποιο εξελίσσεται η ταινία με ακόμα περισσότερη δράση.

Απόλαυσε το trailer παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ