«Τρομακτικό» άνοιγμα για το «Insidious: Chapter 2»!

...

Γράφει ο Παναγιώτης Μήτσικας

Δύο χρόνια πριν, το 2011, μία ταινία τρόμου με μόλις 1.000.000 δολάρια budget εισέβαλε στις ζωές μας, μας προσέφερε στιγμές «αγνού» τρόμου και εμείς με τη σειρά μας αγαπήσαμε ιδιαίτερα τη στοιχειωμένη οικογένεια Lambert. Αυτό ήταν το «Insidious», με σκηνοθέτη τον James Wan και σεναριογράφο τον Leigh Whannell, που παρά το ιδιαίτερα μικρό κόστος του κατάφερε να συγκεντρώσει περί τα 100.000.000 δολάρια σε παγκόσμια κλίμακα.

Με τέτοια απρόσμενη και μεγάλη επιτυχία, ήταν κάτι παραπάνω από δεδομένο πως θα υπήρχαν συζητήσεις για sequel, όπερ και εγένετο, ευτυχώς με το ίδιο σκηνοθετικό, σεναριακό και πρωταγωνιστικό team. Αυτή τη φορά ο Wan είχε να αντιμετωπίσει και την πρόκληση του ίδιου του του εαυτού, καθώς έχει ήδη κυκλοφορήσει το επίσης δικό του-και πολύ επιτυχημένο- «Conjuring»(το οποίο φιγουράρει και στο αφιέρωμα μας για τις Νύχτες Πρεμιέρας) και ετοιμάζει το «Fast & Furious 7». Απ’ότι υποδηλώνουν τα μαντάτα από τις ΗΠΑ πάντως, τίποτα από τα παραπάνω δεν πτόησαν τον κόσμο, που έδωσε «βροντερό» παρών στους κινηματογράφους και χάρισε στο «Insidious: Chapter 2» τον άτυπο τίτλο του πιο επικερδούς horror φιλμ με άνοιγμα το Σεπτέμβρη, συγκεντρώνοντας 41 εκατομμύρια.

Μεγάλο ρόλο στις εισπράξεις, σίγουρα διαδραμάτισε η πανέξυπνη απόφαση των παραγωγών για λάνσάρισμα της ταινίας στις αίθουσες Παρασκευή και 13, μία ημέρα που  της έδωσε τα μισά κέρδη του τριημέρου.

Αναμένεται να δούμε και την ημερομηνία που θα το δούμε στη χώρα μας.

Δείτε το trailer του «Insidious: Chapter 2»

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*