Βιβλίο συνταγών με πολύ κόκκινο χρώμα από το «True Blood»

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

To “True Blood” αποτελεί την guilty pleasure σειρά των τελευταίων καλοκαιριών μας. Και σε αυτή την σειρά τρώνε και πίνουν. Πολύ!

Από την αρχή της δεν έχουμε σταματήσει να βλέπουμε τους χαρακτήρες της να μαγειρεύουν, να τρώνε τοπικές λιχουδιές και πίνουν όλων των ειδών τα ποτά. Δεν ξέρω για σένα, αλλά πάντα είχα μια περιέργεια για το τι τρώνε και τι πίνουν στο Bon Temps και επιτέλους ήρθε η ώρα να μάθουμε.

Κυκλοφόρησε από χτες στα βιβλιοπωλία ένα βιβλίο με συνταγές με τίτλο “True Blood: Eats, Drinks and Bites from Bon Temps” εμπνευσμένες από την σειρά (μπορείς να το αγοράσεις από το Amazon στα $20 περίπου). Έτσι κι εσύ τώρα θα τρως Όκρα Γκούμπο, Τζαμπαλάια (μη με ρωτάς τι είναι αυτά, δεν έχω ιδέα) και κόκκινα φασόλια με ρύζι. Γράφτηκε από τον σεφ Marcelle Bienvenu ο οποίος δήλωσε πως δεν είχε δει ούτε ένα επεισόδιο από την σειρά μέχρι που του ζήτησαν να γράψει το βιβλίο. “Κάθισα και την παρακολουθούσα παρέα με το σημειωματάριό μου και έμεινα έκπληκτος με το πόσο φαΐ αναφέρεται στην σειρά. Ήταν πολύ διασκεδαστικό το να γράψω όλες αυτές τις συνταγές. Πιστεύω πως ο κόσμος μαγεύονται ακόμα από τα φαγητά της Νότιας Λουϊζιάνας. Υπάρχει ακόμα πολύ μυστήριο όσο αφορά το φαγητό αλλά και την κουλτούρα εκεί.”

Το βιβλίο περιέχει 85 αυθεντικές συνταγές συνοδευόμενες με πάνω από 150 φωτογραφίες από την σειρά. Τώρα, το μόνο που μένει είναι κάποιος που να τις φτιάξει και να μας κάνει το τραπέζι… Κανείς προθυμος;

Δες φωτογραφίες στην gallery παρακάτω από το βιβλίο αλλά και ένα trailer γι’ αυτό. Καλή μας όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*