Ρίξε μια ματιά στα behind the scenes του «Μan of Steel»

...

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή

Αναμφίβολα η επόμενη εβδομάδα (και οχι μόνο) θα κυριαρχιθεί κινηματογραφικώς από τον άνθρωπο με την κόκκινη μπέρτα και τις υπερδυνάμεις, εν απουσία όμως του κόκκινου σλιπ και του χαρακτηριστικού τσουλουφιού.

Ο «Άνθρωπος από Ατσάλι» προσγειώνεται στις αίθουσες στις 20 Ιουνίου, και όπως όλα δείχνουν μάλλον θα κονταροχτυπηθεί στην συνείδησή μας με το «Before Midnight», σχετικά με το ποια θα αποτελέσει τελικά την καλύτερη ταινία του καλοκαιριού.

Για να σου φρεσκάρουμε λίγο την μνήμη, η ιστορία του Man of Steel όπως μεταφέρεται αυτή την φορά στο κινηματογραφικό πανί δια σκηνοθετικού χειρός Zack Snyder και παραγωγής Christopher Nolan, φαίνεται να έχει κατά τα άλλα, όλα τα προσόντα προκειμένου να μην γίνει μόνο το μπλοκμπάστερ του καλοκαιριού, αλλά και να ρίξει λίγο περισσότερο φως στην ιστορία του Superman, ο οποίος μετά τo «Superman Returns» του 2006, έπεσε στην απόλυτη λήθη.

Με ένα εντυπωσιακό cast που απαρτίζεται από τους Russell Crowe, Amy Adams, Michael Shannon, Kevin Costner και τον γοητευτικό Henry Cavill στον ρόλο του υπερήρωα, ο Snyder φαίνεται πως προσπάθησε να φέρει την ιστορία του πιο κοντά στην ανθρώπινη υπόσταση και τις αδυναμίες του, παραπέμποντας σαφέστατα στην περισσότερο περιπετειώδη λογική της τριλογίας του «The Dark Knight», παρά στην πιστή αποτύπωση ενός κόσμου super δυνάμεων και φαντασίας.

Αν και οι μέχρι τώρα κριτικές μάλλον είναι περισσότερο μετριοπαθείς απ’οτι θα περιμέναμε, εντούτοις το γεγονός πως η αγωνία μας έχει χτυπήσει κόκκινο, είναι αδιαμφισβήτιτο.

Προκειμένου λοιπόν να πάρεις και εσυ μια γεύση από τον κόσμο του «Man of Steel», δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά στα behind the scenes που ακολουθούν και να θαυμάσεις αν μη τι άλλο την δουλειά ενός πολυπληθούς συνεργείου, την ώρα της εκρηκτικής του δράσης.

Ραντεβού στις 20 Ιουνίου στις αίθουσες.  Be there!

*Για τα υπόλοιπα Reel Shooting τσέκαρε εδώ.

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ