Στιγμές οικογενειακής ευτυχίας για τους Bella και Edward απ’ το «Twilight»

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

4 ταινίες πέρασαν για να φτάσουμε επιτέλους σε αυτό το σημείο! Χτες έγιναν τα αποκαλυπτήρια της κόρης της Kristen Stewart και του Robert Pattinson. Όχι φυσικά της πραγματικής τους κόρης αλλά αυτής που θα παίξει τον ρόλο της Renesmee στο τελευταίο κεφάλαιο του Twilight “Breaking Dawn –Part 2”.

Πρόκειται για την 10χρονη ηθοποιό/μοντέλο Mackenzie Foy η οποία κατάφερε μέσα από χιλιάδες άλλες κοπέλες να πάρει τον ρόλο της κόρης της Bella και του Edward. Η συγγραφέας των βιβλίων Stephenie Meyer ανακοίνωσε το ευτυχές αυτό συμβάν στο Facebook λέγοντας πως “είναι μια εξαίσια νεαρή ηθοποιός και είμαι πανευτυχής που θα δουλέψω μαζί της. Εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι!”

H Renemsee φυσικά δεν πρόκειται για ένα φυσιολογικό παιδί μιας και μεγαλώνει πολύ γρήγορα από ότι ένα φυσιολογικό παιδί. Το Entertainment Weekly έχει τις πρώτες φωτογραφίες από την ευτυχισμένη αυτή οικογένεια, αλλά και καινούργιες φωτογραφίες από την ταινία, τις οποίες μπορείς να δεις παρακάτω. Εσύ σε ποιόν από τους δυο λες ότι μοιάζει;

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*