Το ολοκληρωμενο cast του «Twin Peaks»

Από τους Trent Reznor & Eddie Vedder στους Naomi Watts & Michael Cera

Ο εύλογος ενθουσιασμός για το reboot του «Twin Peaks» δια χειρός David Lynch, μόλις άγγιξε δυσθεώρητα ύψη μετά και την ανακοίνωση του πλήρες cast του. Αντικατοπτρίζοντας την ενασχόληση του Lynch τα τελευταία χρόνια με τη μουσική, σ’ αυτό βρίσκουμε πληθώρα μουσικών από συγκροτήματα που έχει ήδη συνεργαστεί στο παρελθόν, αλλά και ηθοποιούς γνωστούς και μη στην προηγούμενη φιλμογραφία του.

Από μουσικής πλευράς το cast περιλαμβάνει: ισχυρή εκπροσώπηση των Nine Inch Nails, με τους οποίους ο Lynch είχε συνεργαστεί στο έπος «Lost Highway», μέσω του τραγουδιστή της μπάντας Trent Reznor  και της γυναίκας του Mariqueen Maandig Reznor, αλλά και του συμπαίκτη του Robin Fick. Ακολουθεί ο Eddie Vedder (πασίγνωστος τραγουδιστής των Pearl Jam), η Sky Ferreira (που απολαύσαμε στο περσινό «The Green Inferno»), η υπέροχη μουσικός Sharon Van Etten, η Ruth Radelet ή αλλιώς η μαγευτική φωνή των Chromatics και τέλος τα μέλη των Au Revoir Simone (Annie Hart, Erika Forster, Heather D’Angelo).

Στους ηθοποιούς βρίσκουμε νέες προσθήκες στο γνώριμο από τα παλιά σύνολο: τη Laura Dern (διαχρονική μούσα του σκηνοθέτη) τη Naomi Watts (πρωταγωνίστρια στο αριστούργημα του Lynch «Mullholand Drive»), τη Jennifer Jason Leigh (του εκπληκτικού «Anomalisa»), την Amanda Seyfried και την Ashley Judd. Στους άντρες ηθοποιούς προστίθενται: ο Michael Cera (!!), ο Tim Roth, ο Jim Belushi και ο David Koechner. Φυσικά, την επιστροφή τους κάνουν οι Ray Wise (ο μπαμπάς της Laura Palmer), David Duchovny, η εκθαμβωτική Sherilyn Fenn, ο μπάτσος-αντίζηλος Miguel Ferrer, η -λέγε με και Log Lady- Catherine E. Coulson, ο Russ Tamblyn και ο Carel Struycken (τον οποίο οι περισσότεροι μάλλον θα θυμούνται από το ρόλο του στο «Adams Family»).

Μετά από όλα αυτά τα ονόματα η αναμονή μέχρι το 2017 μεγαλώνει ακόμα περισσότερο, έτσι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να απολαύσουμε αυτό το teaser:

 

Γιάννης Καντέα-Παπαδόπουλος

Δυσκολεύεται πολύ να γράψει το βιογραφικό του, κι ελπίζει τα κείμενά του να είναι καλύτερα από αυτό.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*