116 σταρς φωτογραφίζονται για τα 100 χρόνια Paramount

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

H Paramount Pictures φέτος έκλεισε 100 χρόνια στην βιομηχανία του κινηματογράφου. Ξεκίνησε 17 μόλις χρόνια μετά την πρώτη προβολή από τους αδερφούς Λουμιέρ το 1895 και αυτό είναι ένα μεγάλο κατόρθωμα! Έτσι, αποφάσισε να το γιορτάσει και μάλιστα δεόντως. Μαζί με το Vanity Fair, πήραν ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 116 σκηνοθέτες και ηθοποιούς οι οποίοι φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί για να γιορτάσουν αυτή την μεγάλη επέτειο.

Οι πρωταγωνιστές από το “Indiana Jones”, “Raging Bull”, αλλά και πολλοί από τα “Star Trek” και τα “Mission Impossible” κυριαρχούν σε αυτή την μεγάλη φωτογραφία που μπορείς να δεις παρακάτω. Από τον Harrison Ford, τον Steven Spielberg, τον Martin Scorsese και τον Josh Brolin μέχρι τους Chris Pine, Zachary Quinto και Kate Hudson, βρέθηκαν στην φωτογράφηση αυτή.

Αν δεν μπορείς να τους αναγνωρίσεις όλους αυτούς, τότε μπορείς να πας και στο site του Vanity Fair για να μάθεις ποιος είναι ποιος. Από εμάς να ευχηθούμε πάντα τέτοιες και ακόμα καλύτερες ταινίες. Η φωτογραφία αυτή κυκλοφορεί σε αυτό το τεύχος του Vanity Fair.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*