Και η Vera Farmiga προστίθεται στο «The Judge»

...

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή

Τα πάνω της έχει πάρει τον τελευταίο καιρό η υποψήφια για Oscar (για τον ρόλο της στο «Up in the Air»), Vera Farmiga, η οποία προετοιμάζει το ένα project μετά το άλλο.  Έτσι λοιπόν, μετά την συμμετοχή της στο horror ταινιάκι εποχής, «The Conjuring», καθώς και τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην σειρά του A&E, «Bates Motel», η Farmiga, φαίνεται πως θα συμπρωταγωνιστήσει στο πλευρό των Robert Downey Jr. και Vincent D’Onofrio, στην ταινία «The Judge».

Λίγες μόλις μέρες πριν, σας ενημερώσαμε, αναφορικά με την προσθήκη του D’Onofrio στην νέα ταινία του David Dobkin, ο οποίος και θα υποδύεται τον αδελφό του Robert Downey.  Όπως όλα δείχνουν η Farmiga, θα αναλάβει τον ρόλο της πρώην σχέσης του γοητευτικού ηθοποιού, αν και προς το παρόν δεν γνωρίζουμε περισσότερα σχετικά με το πως ακριβώς πρόκειται να δομηθεί ο χαρακτήρας της.  Να θυμίσουμε επίσης πως στην ταινία, θα δούμε και την παλιά καραβάνα, Robert Duvall, ο οποίος θα αναλάβει τον ρόλο του πατέρα, γύρω από τον οποίο θα χτιστεί και όλη η υπόθεση του φιλμ.

Μέχρι στιγμής πάντως, το cast του «The Judge», φαίνεται να είναι ένα από τα καλύτερα για τα οποία έχουμε ακούσει τελευταία.  Ας ελπίσουμε πως και το αποτέλεσμα, θα δικαιώσει την πίστη που έχουμε στο ταλέντο των πρωταγωνιστών.

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ