Βία και αίμα στο επίσημο trailer του «The Raid 2: Berandal»

...

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή

MV5BMTg4Mjk1MjQ0N15BMl5BanBnXkFtZTgwMzY3NzY1MDE@._V1_SX640_SY720_Πριν λίγο καιρό σου είχαμε δείξει το πρώτο teaser trailer του επερχόμενου δεύτερου μέρους, του ινδονησιακού «The Raid: Redemption»,  της ταινίας του Βρετανού Gareth Evans που μας έκανε να ξεχάσουμε κάθε άλλη πρόσφατη ταινία δράσης.

Τοποθετεημένο στην Ινδονησία του σήμερα, το «The Raid: Redemption» βασίζεται σε ένα κατά τα άλλα απλό σενάριο: μια ομάδα SWAT ετοιμάζεται να εισβάλει σε ένα πολυόροφο κτίριο, προκειμένου να συλλάβει τις ορδές δολοφόνων, εκβιαστών, εμπόρων ναρκωτικών και μεγαλοαφεντικών που κρύβονται στο εσωτερικό του.  Τα πράγματα όμως δεν θα είναι καθόλου εύκολα, μιας που ο τοπικός υπόκοσμος είναι έτοιμος να διεκδικήσει την παρουσία του, μέσα από μασετικές επιθέσεις, γροθιές, άψογη «silat» και μπόλικο, εξαιρετικά χορογραφημένο ξύλο.

Τώρα η δεύτερη συνέχεια, «The Raid 2: Berandal» έχει και ηχηρό, επίσημο trailer, γεμάτο όπως φαντάζεσαι, με μάχες σώμα με σώμα, ακραιφνή βία και αιμάτινες στιγμές.  Όπως θα διαπιστώσεις από το βίντεο που ακολουθεί, ίσως και να μιλάμε για ένα από τα πιο επιβλητικά trailer που έχουμε δει τελευταία, εξαιτίας της καθηλωτικής ακουστικής που προσφέρει η ηχητική του επένδυση, η οποία αντιπαραβάλεται μοναδικά με σκηνές βάναυσου ξύλου.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε την ημερομηνία εξόδου της στην χώρα μας, παρόλα αυτά ελπίζουμε πραγματικά να καταφέρει, να μας καθηλώσει τόσο απόλυτα, όσο και η πρώτη ταινία.

 

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*