Δείτε το νοσταλγικό Stranger Things/Peanuts mashup βίντεο

Ο Charlie Brown στο Upside Down

Το ‘A Stranger Things Christmas‘ είναι ένα τρίλεπτο βιντεάκι που ενώνει αρκετές γενιές, μιας και παρουσιάζει τους χαρακτήρες του “Sranger Things” (το οποίο έχει προκαλέσει πανικό από το καλοκαίρι) με τη μορφή του animation “Peanuts”.

Οι δημιουργοί του μικρού κλιπ είναι οι Leigh Lahav και Oren Mendez, οι οποίοι πήγαν τοA Charlie Brown Christmas” σε άλλο επίπεδο.

Το κλιπ ξεκινάει τη χρονική στιγμή που ακολουθεί τα γεγονότα της πρώτης σεζόν. Ο Will Buyers είναι ο Charlie Brown εδώ, καθώς επιβιώνει κι επιστρέφει από το Upside Down, αλλά είναι κάπως θλιμμένος. Ο Linus αποκτά σγουρά μαλλιά μιας και παίρνει το ρόλο του (καλύτερου όλων) Dustin, και η Eleven βρίσκεται πίσω από τον πάγκο του Psychiatry της Lucy. O Dustin προτείνει στον Will να ζητήσει βοήθεια από ειδικό προκειμένου να ξεπεράσει την κατάθλιψή του, έτσι αυτός πηγαίνει στην Eleven για την οποία το γιατρικό είναι ένα: τα Eggos φυσικά.

Στο μεταξύ, η μητέρα του Will, Joyce, απαντάει στον προβληματισμό του παιδιού της όπως όλοι οι ενήλικες στο Peanuts, με το γνωστό “wah wah wah”.

Κι άλλοι χαρακτήρες του “Stranger Things” κάνουν την εμφάνισή τους, ο Snoopy ας πούμε είναι το… τερατάκι του “Stranger Things”.

Το βιντεάκι συνεχίζει με έξυπνο τρόπο, καθώς δεν παραλείπει να προσθέσει τη διάσημη σκηνή χορού των Peanuts, αυτή τη φορά με το iconic πλέον, synth soundtrack των “Stranger Things”.

Απολαύστε το αξιολάτρευτο clip παρακάτω και υπομονή μέχρι τη νέα χρονιά για το δεύτερο κύκλο της πολυαγαπημένης σειράς του Netflix:

 

648163_1

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ