Πως θα ήταν το «Inside Out» χωρίς τις σκηνές των συναισθημάτων;

Ένα εντυπωσιακό supercut από τον Jordan Hanzon

Τη δυσθεώρητη εκτίμηση μας στο τελευταίο πόνημα της Pixar, «Inside Out», τη δείξαμε με το πεντάστερο review μας, αλλά και με τη θέση στην οποία το αναδείξαμε στο τοπ-20 μας για το 2015. Μεγάλο μέρος της αφάνταστα λεπτομερούς δουλειάς του διάσημου στούντιο, αποτέλεσαν οι σκηνές που διαδραματίζονται μέσα στο κεφάλι της πρωταγωνίστριας, Riley, με τα συναισθήματα της σε πρώτο πλάνο. Πως θα ήταν άραγε η ταινία χωρίς τα πλάνα αυτά; Ένα νέο βίντεο που έκανε την εμφάνιση του στο Vimeo, μας δίνει την ευκαιρία να το διαπιστώσουμε.

Χρωστώντας την ύπαρξη του στον μοντέρ Jordan Hanzon, το 15λεπτης διάρκειας βίντεο, μας παρουσιάζει κατά πόσο το φιλμ μπορούσε να «σταθεί» χωρίς τις προαναφερθείσες σκηνές. Η αλήθεια είναι πως η ιστορία, ακόμα και τόσο «πετσοκομμένη», καταφέρνει να αγγίξει και πάλι τις ευαίσθητες χορδές μας, δεν αγγίζει όμως τη συναισθηματική ολοκλήρωση της ταινίας, όπως είναι φυσικό.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, πως λείπει η συγκινητική κορωνίδα του Inside Out: ο Bing Bong.

 

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ