Πρώτο teaser για το «Vinyl» του HBO

Η πολυαναμενόμενη σειρά βουτηγμένη σε ένα μουσικό χάος κοκαΐνης

Ένα ολοκαίνουριο teaser για το «Vinyl» κατέφτασε, γεμάτο από όλα τα σπασίματα κιθάρας, τις εκκωφαντικές μουσικές και τα ιδρωμένα πλήθη συναυλιών που θα περίμενε κανείς από (μία ακόμα επική) σειρά του HBO σχετικά με την άνοδο της punk, disco αλλά και του hip-hop στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του ’70.

Από την -γεμάτη προσδοκίες- τριάδα των  Martin Scorsese, Mick Jagger και Terence Winter, το «Vinyl» θα είναι μια μίνι σειρά 10 επεισοδίων που θα μας διηγηθεί τη ζωή του προέδρου μιας μεγάλης δισκογραφικής του ’70, στο ρόλο του οποίου θα βρίσκεται ο Bobby Cannavale. Αντιμέτωπος με το καθήκον να κρατήσει την εταιρία του ζωντανή, ο χαρακτήρας του Cannavale προσπαθεί να ωθήσει τα όρια της εταιρίας του (αλλά και τα δικά του) μέχρι τα άκρα προκειμένου να επιβιώσει σε μια συνεχώς μεταβαλλόμενη βιομηχανία – φυσικά χωρίς να λείπουν όλο το sex, drugs & rock’n’roll πακέτο που ήταν ο πυρήνας της μουσικής σκηνής σε μια 70’s Νέα Υόρκη.

Το καστ συμπληρώνουν οι Olivia Wilde, Ray Romano (Everybody Loves Raymond, Ice Age), Ato Essandoh (Django Unchained, “Elementary”), Max Casella (Blue Jasmine, Inside Llewyn Davis), P.J. Byrne (The Wolf of Wall Street, Horrible Bosses), J.C. MacKenzie (The Departed, The Wolf of Wall Street), Birgitte Hjort Sørensen (Pitch Perfect 2), Juno Temple (The Dark Knight Rises), Jack Quaid (The Hunger Games, Just Before I Go), James Jagger (Stealing Summers, Mr. Nice) και Paul Ben-Victor (Don Jon).

Δείτε το teaser παρακάτω και αναμείνατε στους δέκτες σας μέχρι το 2016 για το «Vinyl» :

 

Ο Bobby Cannavale ως Richie Finestra στο "Vinyl"

Ο Bobby Cannavale ως Richie Finestra στο «Vinyl»

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ