Βοηθηστε στην πραγματοποιηση τεσσαρων ταινιων!

Crowdfund καμπάνιες που αξίζουν την προσοχή σας

Η εναλλακτική του crowdfunding που έχει παγιωθεί στο εξωτερικό, τείνει να καθιερωθεί και στην Ελλάδα, λύνοντας τα χέρια σε πολλές ανεξάρτητες παραγωγές που διαφορετικά δε θα μπορούσαν να έχουν το επίπεδο παραγωγής που επιθυμούν ή και να πληρώσουν το συνεργείο που θα συμμετείχε σε αυτήν. Έπειτα από την επιτυχημένη καμπάνια της ταινίας «37 Μέρες», σας παρουσιάζουμε τρία ακόμα projects στα οποία μπορείτε να συνεισφέρετε με όποιον τρόπο επιθυμείτε:

Ράγες – Ελίνα Φέσσα

%cf%81%ce%ac%ce%b3%ce%b5%cf%82

Ένα μικρού μήκους δράμα βασισμένο σε μια πραγματική ιστορία. Μια γυναίκα που περίμενε το τρένο με τον μικρό της γιο, κάποια στιγμή τον χάνει από τα μάτια της, το παιδί είναι στις ράγες, το τρένο έρχεται κι εκείνη αρχίζει να τσιρίζει.

Με την υποστήριξη της εξαιρετικής εταιρίας παραγωγής Haos Film («Attenberg», «Chevalier», «Άλπεις»), οι «Ράγες» βρίσκονται τέσσερις μέρες μακριά από τα γυρίσματα, έτσι τα περιθώρια στενεύουν κι η ανάγκη για ενίσχυση του εγχειρήματος μεγάλη. Επισκεφτείτε τη σελίδα της ταινίας και δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Bourbon With Milk – Πάρης Πατσουρίδης

bourbon-with-milk-poster

Ο Πάρης Πατσουρίδης έχοντας ήδη αρκετές μικρού μήκους στο ενεργητικό του, ετοιμάζει μία ακόμα με κεντρικό χαρακτήρα την Ελένη, που υποψιάζεται έντονα ότι ο φίλος της την απατά. Δεν είναι σίγουρη για το αν θέλει να μάθει περισσότερα, για το τι νιώθει ή τι θέλει. Αρχίζει να τρέχει και δεν θα σταματήσει μέχρι να ζυγίσει το παρελθόν με το μέλλον, τη λογική με τα  συναισθήματα, σταθερές με μεταβλητές και πάρει μια απόφαση. Για τη σχέση της. Για τον εαυτό της.

Έχοντας φτάσει ήδη στα μισά του στόχου της, η καμπάνια έχει ανάγκη να ολοκληρωθεί ώστε να πραγματοποιηθεί το post production. Μάθετε περισσότερα στη σελίδα της καμπάνιας και στο παρακάτω βίντεο:

 

The Delicate Question – Βασίλης Ματιάκης

the-delicate-question-poster

Μια ακόμα μικρού μήκους, αυτήν τη φορά από τη Θεσσαλονίκη, χρειάζεται βοήθεια για να ολοκληρωθεί μιας και έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα.

O Ήρωας – παρατηρητής ξεκινά μια σχεδόν ονειρική διαδρομή μέσα σε ένα ξενοδοχείο. Η περιπλάνηση του σε χώρους του ξενοδοχείου τον φέρνει αντιμέτωπο με μια κοινωνία χαμένη μέσα στις αυταπάτες της. Η έπαρση και η ματαιοδοξία των πρωταγωνιστών αυτής της αλληλεπίδρασης, δημιουργούν μια πραγματικότητα τόσο ψεύτικη, όσο αληθινή φαίνεται στα μάτια τους. Είτε όνειρο είτε πραγματικότητα, στο τέλος όλοι μοιράζονται  το ίδιο τραπέζι.

Επισκεφτείτε τη σελίδα της καμπάνιας και δείτε το teaser της εναρκτήριας σκηνής:

 

Me And My Shadow – Μιχάλης Αριστείδου και Ιωάννης Γρηγορόπουλος

%cf%80%ce%b1%cf%80%ce%ac%ce%b6%ce%bf%ce%b3%ce%bb%ce%bf%cf%85

Το Νίκο Παπάζογλου γνωρίζουν όλοι, και αν όχι, σίγουρα έχουν ακούσει κάπου τη φωνή του. Οι δύο κινηματογραφιστές από τη Θεσσαλονίκη, ετοιμάζουν ένα ντοκιμαντέρ για το μουσικό που απεβίωσε πρόωρα το 2011. Με τη βοήθεια της γυναίκας του, Βαρβάρα Γουίλιαμς, ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα και τώρα χρειάζονται τα χρήματα για το post production αλλά και την προώθηση της ταινίας στο φεστιβαλικό κύκλωμα. Μπορείτε να βοηθήσετε εδώ και να δείτε το σχετικό βίντεο:

Από τη μεριά μας ευχόμαστε να δούμε σύντομα όλες τις ταινίες στη μεγάλη οθόνη.

Γιάννης Καντέα-Παπαδόπουλος

Δυσκολεύεται πολύ να γράψει το βιογραφικό του, κι ελπίζει τα κείμενά του να είναι καλύτερα από αυτό.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ