Ο κόσμος «φλέγεται» στα νέα πόστερ του «World War Z»!

...

Γράφει ο Παύλος Σηφάκης

Ο «Παγκόσμιος Πόλεμος Ζ« , θα λάβει χώρα στις κινηματογραφικές οθόνες της Ελλάδας στις 27 Ιουνίου, και τα νέα banners που κυλοφόρησαν υποδεικνύουν πως θα είναι πραγματικά καταστροφικός! Τα εντυπωσιακά, post-apocalyptic πόστερ δείχνουν διάφορες πόλεις σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τη γης (Λονδίνο, Βαρκελώνη, Μέξικο Σίτυ, Σίδνει, Ρώμη, Βερολίνο, Παρίσι και φυσικά Νέα Υόρκη) να είναι τυλιγμένες στις φλόγες και να δέχονται σφοδρή επίθεση από στρατιές αδίστακτων ζόμπι!

Σε άλλα σχετικά με την ταινία νέα, την ημέρα της πρεμιέρας στο Λονδίνο, οι Muse θα δώσουν μία μίνι συναυλία στο κέντρο της πόλης, ενώ σύφμωνα με πληροφορίες το σάουντρακ της ταινίας θα περιλαμβάνει κάποια τραγούδια του βρετανικού συγκροτήματος. Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες αν θα πρόκειται για νέα τραγούδια αλλά όπως και να ‘χει, η συμμετοχή των Muse στο σάουντρακ της ταινίας ακούγεται απολύτως ταιριαστή, αν αναλογιστεί κανείς τον δραματικό, post-apocalyptic ήχο της μπάντας!

Ο «Παγκόσμιος Πόλεμος Ζ», με πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ,  βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Μαξ Μπρούκς και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Μαρκ Φόστερ, σκηνοθέτης των ταινιών «Finding Neverland» και «Quantum of Solace». Δες τα νέα πόστερ παρακάτω:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ