Τα ζόμπι ερωτεύονται στο πρώτο τρέιλερ του Warm Bodies.

...

Γράφει ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε ξαναδεί ζόμπι post-apocalyptic σκηνικό να αποτελεί φόντο ρομαντικής κομεντί, αλλά απ’ ότι φαίνεται για όλα υπάρχει η πρώτη φορά. Κι ενώ η ιδέα σαρκοφάγων  πλασμάτων ιδανικά δε ταιριάζει με αγάπες κι έρωτες, το Warm Bodies φαίνεται πως βρήκε τη χρυσή τομή στο πάντρεμα δυο εξολοκλήρου διαφορετικών ειδών.

Βασισμένο στο ομώνυμο μπεστ σέλερ του Isaac Marion, η ταινία ακολουθεί ένα νεαρό ζόμπι, τον R, ο οποίος βρίσκεται σε φάση εσωτερικής αναζήτησης. Κι ενώ αναρωτιέται τι κάνει με τη ζωή του(ή μάλλον την έλλειψη της), γνωρίζει τη Τζούλι κι αντί να τη φάει την ερωτεύεται. Μια σχέση σαν αυτή όμως είναι καταδικασμένη από παντού, αφού ο πατέρας της είναι κυνηγός ζόμπι, ενώ ταυτόχρονα μια νέα ράτσα ζόμπι έρχεται να απειλήσει την ήδη υπάρχουσα. Ένας πόλεμος είναι έτοιμος να ξεσπάσει και το νεαρό ζευγάρι θα παίξει μεγαλύτερο ρόλο απ’ ότι φανταζόταν, αφού ο έρωτας τους θα επηρεάσει την έκβαση του.

Όπως δηλώνουν και τα ονόματα του ερωτευμένου ζευγαριού, το Warm Bodies πρόκειται για μια παραλλαγή του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας, στο πιο αιματοβαμμένο του όμως.  Σκηνοθεσία και σενάριο ανήκουν στον Jonathan Levine, ο οποίος με το πολύ καλό 50/50 απέδειξε πόσο ταιριαστά μπορούν να γίνουν στην ίδια ταινία κλάμα και γέλιο μαζί. Ο πρωταγωνιστής, Nicholas Hoult (About A Boy, X-Men:First Class) φέρεται να είναι ο επόμενος καρδιοκατακτητής νεαρών κορασίδων, ενώ στο καστ συμμετέχει κι ο John Malkovich.

Η ταινία ακουγόταν ότι θα είναι το επόμενο Twilight, κυρίως επειδή και τα δύο ασχολούνται με τον έρωτα μιας θνητής με έναν νεκρό. Ευτυχώς το πρώτο τρέιλερ έρχεται να διαψεύσει αυτά τα λεγόμενα, αφού το αποτέλεσμα μοιάζει φρέσκο, πρωτότυπο και πολύ διασκεδαστικό.

Η ταινία αναμένεται τον ερχόμενο Φλεβάρη και παρακάτω μπορείς να απολαύσεις το πρώτο τρέιλερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ