Έφτασε το trailer της 3ης σεζόν του «Game of Thrones»!

...

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή

Μετά το πρώτο βίντεο-featurette, το επόμενο…βίντεο-featurette και τις νέες εικόνες, έφτασε επιτέλους η στιγμή να απολαύσουμε και το-ολιγόλεπτο η αλήθεια είναι-trailer της τρίτης σεζόν της τηλεοπτικής σειράς με τους πολυάριθμους fans: το «Game of Thrones».

Η αλήθεια είναι οτι το trailer που θα δεις παρακάτω, δεν σου αποκαλύπτει και πάρα πολλά (και καλά κάνει δηλαδή), μιας που θα δεις μόνο αποσπασματικές στιγμές των πρωταγωνιστών, και μια υποψία δράκου (ναι, ναι επιτέλους!), να κινείται απειλητικά.  Στα plus, και η μουσική στο background, η οποία σε προϊδεάζει για μπόλικες, badass καταστάσεις, προδοσίες, θάνατο και όλα εκείνα τα οποία σε έχουν και μας έχουν κάνει, να λατρέψουμε αυτή την σειρά.

Υπενθυμίζουμε οτι η επίσημη πρεμιέρα της είναι για τις 31 Μαρτίου, οπότε το μόνο που χρειάζεται, είναι λίγη ακόμα υπομονή, προκειμένου να παρκολουθήσουμε και πάλι τις περιπέτειες των βασιλικών οικογενειών, της ποτισμένης σε εξουσία και διαφθορά, γης του Westeros.

 

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*