Δες το γκλιτεράτο δεύτερο trailer του «Behind the Candelabra»

...

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή

Παρά τα όσα μας λέει εδώ και καιρό ο Steven Soderbergh, σχετικά με την αποχώρησή του από το κινηματογραφικό γίγνεσθαι, φαίνεται πως αν μη τι άλλο λίγο ακόμη θα κάτσει μαζί μας, ιδιαίτερα τώρα που η νέα του ταινία «Behind the Candelabra», έχει δημιουργήσει σούσουρο αναφορικά τόσο, με την ερμηνεία του Michael Douglas στον ρόλο του απαστράπτοντα Liberace, όσο και με την ίδια την σκηνοθεσία του Soderbergh, η οποία μάλλον παραπέμεπει σε φλωρινιώτικο παγιετοειδές όργιο.  Με την καλή έννοια.

Τώρα, ένα ακόμη trailer έκανε την εμφάνισή του και όπως δείχνουν τα πράγματα, μάλλον μιλάμε για μερικούς ρόλους έκπληξη, μερικές απρόβλεπτες ερμηνείες και ένα εκτυφλωτικά αστροσκονισμένο περιβάλλον που φωνάζει από μακριά κιτς.  Είτε αυτό το αναζητήσεις στα χρυσοποίκιλτα κοστούμια του Douglas, είτε στο φαραφοσετικό μαλλί του νεαρού εραστή του Scott Thorson (ή κατά κόσμον, Matt Damon), είτε ακόμα και στην πλαστικοποιημένη φάτσα του Rob Low, ο οποίος υποδύεται-τι άλλο;-έναν πλαστικό χειρουργό.

Για την ιστορία, η υπόθεση της τηλεοπτικής αυτής παργωγής (την οποία ανέλαβε το HBO, μιας που κανένα μεγάλο studio δεν την δεχόταν χαρακτηρίζοντάς την ως, «υπερβολικά…gay»), περιστρέφεται γύρω από την εξάχρονη σχέση του Αμερικανού μουσικού, με τον κατά πολύ νεότερό του, Scott, βασιζόμενη στην αυτοβιογραφική του νουβέλα.

Εκτός από το δίδυμο Douglas-Damon, το οποίο είναι χάρμα οφθαλμών, θα δούμε επίσης στο πλευρό τους τους Rob Low, Dan Akroyd και Debbie Reynolds.

Η ταινία αναμένεται να προβληθεί από το HBO στις 26 Μαϊου, ενώ θα κάνει την εμφάνισή της και στο επερχόμενο φεστιβάλ των Καννών.  Μέχρι τότε, πάρε μια γεύση κιτσάτης ντεκαντάνς και ανέμελης κόμης, στο trailer που ακολουθεί.

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*