Η Emma Watson στην νέα ταινία της Sofia Coppola

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Η Emma Watson φαίνεται πως έχει αφήσει πίσω την γλυκιά Ερμιόνη για τα καλά. Κατάφερε μέσα στο λίγο χρονικό διάστημα που τελείωσε με το “Harry Potter” να κάνει τα σωστά βήματα για μια αρκετά ενδιαφέρουσα καριέρα. Μέχρι τώρα έχει πρωταγωνιστήσει στο Επτά Μέρες με την Μέριλιν, θα την δούμε και φέτος στο “The Perks of Being a Wallflower” του Stephen Chbosky μαζί με τον Paul Rudd, αλλά και μελλοντικά ως Μπελ στην εκδοχή του Guillermo del Toro του H Πεντάμορφη και το Τέρας και στην νέα ταινία του David Yates “Your Voice in My Head”.

Μέσα σε όλο αυτό το γεμάτο πρόγραμμά της, έρχεται να προστεθεί και η συνεργασία της με την Sofia Coppola στην νέα της ταινία “The Bling Ring”. Από την Kirsten Dunst στο “Virgin Suicides” μέχρι και την Elle Fanning στο “Somewhere”, η Coppola φαίνεται της αρέσει να συνεργάζεται με νέες ηθοποιούς πως ξέρει να αναγνωρίζει τα νέα ταλέντα. Αν και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο ρόλος της Watson και η ακριβής πλοκή της ταινίας, η Coppola είπε στο Variety πως θα πρόκειται για την αληθινή ιστορία μιας ομάδας νέων που έκλεβαν σπίτια διασήμων όπως η Paris Hilton, Rachel Bilson, Orlando Bloom, Lindsay Lohan και άλλων.

Να περιμένεις μια αρκετά στυλιζαρισμένη εκδοχή των γεγονότων από την Coppola, κάτι που ξέρει να το κάνει καλά, όπου περιγράφεται ως “μια αφυπνιστική άποψη του σύγχρονου πολιτισμού μας” με ιδιαίτερη έμφαση στην κουλτούρα των διασήμων. Θα είναι πραγματικά ενδιαφέρον να δούμε την Watson σε κάτι πιο wild και να πρωταγωνιστήσει σε έναν ρόλο ως μια από τους νεαρούς κακοποιούς.

2 Σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

 • relative stranger
  relative stranger
  1 Μαρτίου 2012 at 3:00 μμ - Reply

  Πολύ ταιριαστή επιλογή!

 • pavlos
  2 Μαρτίου 2012 at 12:45 πμ - Reply

  ενδιαφέρουσα ιστορία, καλή πρωταγωνίστρια. άντε να επιστρέψει στις καλές ταινίες το Σοφάκι γιατί στο Somewhere βήχαμε αμήχανα….