Η λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς της τηλεόρασης.

...

Γράφει ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Forbes δίνει στη δημοσιότητα τις λίστες με τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς της τηλεόρασης. Συνήθως οι λίστες αυτές έχουν πολλές εκπλήξεις – κυρίως απογοητευτικές, αφού οι τηλεοπτικές αμοιβές δεν είναι πάντα ανάλογες του ταλέντου. Η φετινή λίστα δεν είναι εξαίρεση, αφού την πρωτιά κατέλαβε ο νεοφερμένος στα τηλεοπτικά, Άστον Κούτσερ.

Τη συγκεκριμένη πρωτιά όχι μόνο αναμενόμενη δε τη λες, αλλά και ατυχής αν σκεφτούμε τον ανταγωνισμό από μοναδικές ερμηνείες συναδέρφων του που απουσιάζουν παντελώς απ’τη λίστα. Παρ΄ όλα αυτά, ο Κούτσερ αύξησε τα έσοδα του κατά 24 εκατομμύρια δολάρια, αντικαθιστώντας τον Τσάρλι Σιν στο επιτυχημένο σίτκομ Two and a Half Men. Η ειρωνεία του πράγματος, είναι ότι στη περσινή αντίστοιχη λίστα, την πρωτιά κατείχε ο Τσάρλι Σιν, αλλά αφού εκδιώχθηκε κακήν κακώς απ’ τη σειρά, φέτος απουσιάζει από τη λίστα.

Στη δεύτερη θέση με 18 εκατομμύρια ο Hugh Laurie, υποδυόμενος τον μισάνθρωπο Dr. House. Η σειρά ολοκληρώθηκε με τον όγδοο κύκλο της, αφήνοντας στον ηθοποιό ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό αλλά και τον ελεύθερο χρόνο που αποζητούσε για να αφοσιωθεί στη τραγουδιστική του καριέρα. Στη τρίτη θέση ο κωμικός Ray Romano, ενώ ακολουθεί ο Alec Boldwin που η συμμετοχή στο 30 Rock τον έκανε κατά 15 εκατομμύρια δολάρια πλουσιότερο. Δεν είναι να απορεί κανείς που δέχτηκε μείωση στην αμοιβή του για να πάρει το 30 Rock παράταση μιας επιπλέον σαιζόν.

Οι σταρς των σιτκομ βέβαια συνεχίζουν να έχουν τη τιμητική τους στη λίστα, αφού ο Σέλντον(Jim Parsons) κι ο Λέοναρντ (Johny Galecki) του “Big Bang Theory εισέπραξαν από 8 εκ. έκαστος, όπως και ο Jason Segel του How I Met your Mother. Από τη λίστα βέβαια δε θα μπορούσε να λείπει κι ο McDreamy γιατρός τουGreys Anatomy, Patrick Dempsey, με το ταπεινό ποσό των 12 εκ.

Ακολουθεί η αναλυτική λίστα των ηθοποιών.

1. Ashton Kutcher (Two and a Half Men) – 24εκ.

2. Hugh Laurie (House) – 18εκ.

3. Ray Romano (Men of a Certain Age) – 18εκ.

4. Alec Baldwin (30 Rock) – 15εκ.

5. Mark Harmon (NCIS) – 15εκ.

6. Tim Allen (Last Man Standing) – 14εκ.

7. Jon Cryer (Two and a Half Men) – 13εκ.

8. Patrick Dempsey (Grey’s Anatomy) – 12εκ.

9. Jim Parsons (The Big Bang Theory) – 8εκ.

10. Johny Galecki (The Big Bang Theory) – 8εκ.

 –  . Jason Segel (How I Met Your Mother) – 8εκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ