Ετοιμάζεται sequel για το «What we do in the Shadows»

Σύμφωνα με όσα είπε σε συνέντευξη του ο Jermaine Clement

Ως κύριοι εκφραστές -για να μην πούμε μοναδικοί- του κωμικού ρεύματος της Νέας Ζηλανδίας, οι Jermaine Clement και Taika Waititi μας είχαν ενθουσιάσει αρκετά χρόνια πριν, με τη σειρά «Flight of the Conchords». Πέρυσι, το ψευδό-ντοκιμαντέρ τους με θέμα τη ζωή τεσσάρων βρυκολάκων που ζουν στο ίδιο σπίτι, «What we do in the Shadows», έγινε άμεσο cult hit, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν ήδη οι συζητήσεις για sequel.

Στην ταινία, που είχαμε την ευκαιρία να δούμε στις περασμένες Νύχτες Πρεμιέρας, οι βρυκόλακες πρωταγωνιστές έχουν μεγάλη αντιπαλότητα με μια αντίστοιχη ομάδα λυκανθρώπων. Οι τελευταίοι θα είναι το θέμα της συνέχειας του φιλμ, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Clement σε συνέντευξη του, με τον Νεοζηλανδό να επικεντρώνεται κυρίως στον «θάνατο» της κωμωδίας στη χώρα του.

Το sequel βρίσκεται ακόμα σε εμβρυακό στάδιο συζητήσεων, αλλά με αυτά που είδαμε στην πρώτη ταινία, είναι κάτι που σίγουρα θέλουμε να δούμε.

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*