Η νέα ταινία του Noah Baumbach έχει τρέιλερ

Ο Ben Stiller μας εκπλήσσει ευχάριστα στους εναλλακτικούς του ρόλους

Η νέα ταινία του Noah Baumbach έχει πρωταγωνιστή τον Ben Stiller και το τρέιλερ της κυκλοφόρησε και δείχνει πολλά υποσχόμενο.

To While We’re Young αποτελεί τη δεύτερη συνεργασία του σκηνοθέτη του Frances Ha και του The Squid and the Whale με το δημοφιλή κωμικό. Η πρώτη ήταν τέσσερα χρόνια πριν με το Greenberg που, παρά τη φιλότιμη προσπάθεια του σκηνοθέτη, δεν κατάφερε να φτάσει στο επίπεδό των υπόλοιπων πολύ καλών ταινιών του. Τη συγκεκριμένη όμως ταινία την περιμένουμε ανυπόμονα, όχι μόνο για τις πολύ καλές κριτικές που έχει συλλέξει από τα φεστιβάλ όπου προβλήθηκε, αλλά και γιατί ο Baumbach έχει δείξει στην προηγούμενη του ταινία, το Frances Ha, ότι μπορεί να διατηρήσει το σκηνοθετικό του στιλ και παράλληλα να μιλήσει ουσιαστικά και επίκαιρα για μια τόσο μπερδεμένη γενιά.

Από την άλλη ο Ben Stiller έχοντας εξασφαλίσει τα προς το ζην με τις πολλές εμπορικές του κωμωδίες, μας εκπλήσσει ευχάριστα στους εναλλακτικούς του ρόλους και αποδεικνύει ότι το ταλέντο του δεν περιορίζεται μόνο στο να φέρνει πολλά δολάρια στο ταμεία των σινεμά. To While We’re Young έχει πολύ ενδιαφέρον cast που εκτός από τον Stiller περιλαμβάνει και το νέο και πολλά υποσχόμενο Adam Driver, και τις Naomi Watts και Amanda Seyfried.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Τορόντο τον περασμένο Σεπτέμβρη και θα κυκλοφορήσει στις αμερικάνικές αίθουσες τον Μάρτιο του 2015. Όσο για τη χώρα μας η ημερομηνία εξόδου δεν έχει οριστεί ακόμα, αλλά είναι μια ταινία που οι ελληνικές εταιρίες διανομής μάλλον δεν θα αφήσουν ανεκμετάλλευτη.

Δημήτρης Ασπρολούπος

Αγαπώ τον Χίτσκοκ, τον Φιντσερ, τον Χάνεκε, τον αγγλικό ρεαλισμό και το σκανδιναβικό σινεμά αλλά παράλληλα έχω και ένα soft spot για τον Γουές Αντερσον.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*