Δράση και καταστροφή στο νέο extended trailer του «White House Down»

...

Γράφει ο Παναγιώτης Μήτσικας

Ο πάλαι ποτέ «Μίδας» των ταινιών καταστροφής, Ρόλαντ Έμεριχ, έφτιαξε σπουδαίο όνομα σκηνοθετώντας το εμπορικότατο «Ημέρα Ανεξαρτησίας» το 1997. Ακολούθησαν πολλά μπλοκμπάστερ στο ίδιο μοτίβο, με πιο τρανταχτά το «Γκοντζίλα», τον «Πατριώτη», το «The Day After Tomorrow» και το «2012». Αν κάτι ξέρει να κάνει πολύ καλά ο 57χρονος, αυτό είναι οι ταινίες με εντυπωσιακά ειδικά εφέ και ανάλογα θα προσπαθήσει να πράξει και στην επιστροφή του στις αίθουσες με το «White House Down» που θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας στις 19 Σεπτεμβρίου.

Στο extended trailer που βγήκε στη δημοσιότητα(λίγους μήνες μετά το πρώτο trailer της ταινίας), παρακολουθούμε 4 λεπτά δράσης και καταστροφής, με πρωταγωνιστή τον αστυνομικό John Cale που θέλοντας να εντυπωσιάσει την κόρη του, την παίρνει μαζί του στο Λευκό Οίκο σε μία συνέντευξη για δουλειά στη μυστική υπηρεσία του προέδρου των ΗΠΑ. Ο Cale δεν παίρνει τη δουλειά, αλλά επειδή δε θέλει να στεναχωρήσει την κόρη του, αποσιωπεί το γεγονός και της προσφέρει μια περιήγηση στο εντυπωσιακό κτίριο. Εκείνη την ώρα, μία παραστρατιωτική ομάδα καταλαμβάνει το κτίριο και ο Cale θα πρέπει να σώσει την κόρη του, τον πρόεδρο και τη χώρα.

Στο πρωταγωνιστικό ρόλο βλέπουμε τον Τσάνινγκ Τέιτουμ, τον πρόεδρο των ΗΠΑ ενσαρκώνει ο Τζέιμι Φοξ, ενώ τους υπόλοιπους ρόλους θα ερμηνεύσουν η Μάγκι Γκίλενχααλ, ο Τζέιμς Γουντς και ο Τζέισον Κλαρκ.

Άλλο ένα κλισέ μπλοκμπάστερ; Ίδωμεν…

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*