Νέο trailer του «The Wolverine»

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Το καλοκαίρι αυτό δεν κάνει μόνο ο Σούπερμαν την εμφάνιση του στους κινηματογράφους. Μια από τις πιο αναμενόμενες ταινίες είναι κι αυτή του “Wolverine” σε σκηνοθεσία του Τζέημς Μάγκολντ (Τελευταίο Τρένο Για Τη Γιούμα, Walk The Line) και σενάριο του Κρίστοφερ Μακουάιαρ (Συνήθεις Ύποπτοι, Jack Reacher).

Στην δεύτερη του ταινία μακριά από τους X-Men, o Γούλβεριν βρίσκεται έξω από τα νερά του, σε έναν άγνωστο γι’ αυτόν κόσμο, και καλείται να αντιμετωπίσει το μεγαλύτερο του εχθρό σε μία μάχη ζωής και θανάτου που θα τον αλλάξει για πάντα. Ευάλωτος για πρώτη φορά, ο Γούλβεριν φτάνει στα όρια των αντοχών του καθώς έρχεται αντιμέτωπος όχι μόνο με φονικούς σαμουράι αλλά και με την εσωτερική του πάλη ενάντια στη δικιά του αθανασία, βγαίνοντας εν τέλη πιο δυνατός από ποτέ.

Μόλις πριν λίγο κυκλοφόρησε και το νέο trailer της ταινίας γεμάτο σαμουράι, σπαθιά, άρωμα Ιαπωνίας και με τις δυο συμπρωταγωνίστριες του Τζάκμαν, Ρίλα Φουκοσίμα και Σβετλάνα Κοτζένκοβα, στους ρόλους των Yukio και Viper αντίστοιχα. Ακόμα και η Jean Grey εμφανίζεται στους εφιάλτες του. Φαίνεται πως δεν έχει ξεπεράσει τον χαμό της από το τρίτο X-Men. Εμείς από την άλλη προσπαθούμε να το ξεχάσουμε.

Δες το νέο, γεμάτη δράση, trailer παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ