Έχουμε πρώτο full trailer για το World War Z!

...

Γράφει η Bάσω Γκαγκά

Δεν ξέρω αν είναι λόγω Brad ή αυτής καθ’ αυτής της ταινίας, αλλά το περιμέναμε αυτό το trailer, μετά και την πρώτη ικανοποιητική γεύση που πήραμε προημερών  με το teaser του “World War Z. Zombie-mania συνέχεια λοιπόν, με το πρώτο full length trailer να επικεντρώνεται στο έμψυχο δυναμικό της ταινίας και να αφήνει προς το παρόν απέξω τα γκρο πλαν των ζόμπι της.

Μπορεί να ταλαιπωρήθηκε αρκετά και να άργησε να αποκαλύψει τα χαρτιά της η παραγωγή, αλλά επίτηδες ή όχι το αποτέλεσμα που κατάφερε είναι εντυπωσιακό. Η ιδιαιτερότητα αυτής της εκδοχής των αιμοβόρικων πλασμάτων με την έως τώρα επικρατούσα, βρίσκεται στην ταχύτητα. Το αντίθετο ακριβώς άκρο απ’ αυτό που είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα, δημιουργεί με μια πρώτη ματιά μια σουρεαλιστική εικόνα, με τις ορδές των ζόμπι να κινούνται με ταχύτητες ρεκόρ, ακόμα και για τα ανθρώπινα δεδομένα.

Η υπόθεση, σύμφωνα με το βιβλίο του Max Brooks, ακολουθεί τον Gerry (Brad Pitt) υπάλληλο των Ηνωμένων Εθνών, ο οποίος αγωνίζεται ενάντια στο χρόνο, προσπαθώντας να βρει τη λύση στην παγκόσμια απειλή.

Η πρώτη εντύπωση δείχνει ικανοποιητική, καθώς μοιάζει να ξεφεύγει αρκετά από το στυλ των ταινιών του είδους, κρατώντας φυσικά τα στοιχεία των post-apocalyptic σκηνών, με το χάος να εξαπλώνεται στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Όσο παράδοξο κι αν ακούγεται και μετά και το ολοκαίνουργο trailer του “Warm Bodies”, “νέο αίμα” δείχνει να κυλάει στον κόσμο των zombies. Όσον αφορά τον Brad Pitt, αν και ατημέλητος, δείχνει για ακόμα μια φορά την κλάση του, γοητευτικότερος από ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*