Δες το teaser του «World War Z» με πρωταγωνιστή τον Brad Pitt

...

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή

Δε ξέρουμε αν είχες ακούσει όλο το σούσουρο που είχε προκύψει γύρω από τη νέα, σκηνοθετική απόπειρα του Marc Forster («Monster’s Ball», «Quantum of Solace») η οποία περιλαμβάνει τη μεταφορά του βιβλίου του Max Brooks (γιο του γνωστού και απολαυστικού, Mel Brooks), «World War Z», αλλά αν δεν είχες ακούσει, είμαστε εδώ για να σε ενημερώσουμε εμείς, με αφορμή μάλιστα το πρώτο teaser της νέας δουλειάς του σκηνοθέτη.

Πριν λοιπόν την κυκλοφορία του επίσημου trailer την Πέμπτη, μπορείς να πάρεις μια γεύση-δευτερολέπτων, του τι πρόκειται να δεις, από το teaser παρακάτω και όπως αυτό προβλήθηκε χθες στην εκπομπή, Entertainment Tonight (ET).  Μπορεί λοιπόν εσύ να δεις έναν αξούριστο Brad Pitt να τρέχει να μανιωδώς, σε μια προσπάθεια να ξεφύγει από ορδές, αιμοβόρων ζομπι (φοριέται πολύ ο νεκροζώντανος φέτος), αλλά μάθε οτι το τελικό αποτέλεσμα της συγκεκριμένης ταινίας, δεν ήταν καθόλου εύκολο να επιτευχθεί.

Έπειτα από μια πληθώρα extra γυρισμάτων, νέο σεναριογράφο τον Damon Lindelof (του «Prometheus» και του «Lost») και μεταφορά της εξόδου της ταινίας στις αίθουσες, από τον Δεκέμβριο του 2012, στον Ιούνιο του 2013, φαίνεται οτι η παραγωγή, κατάφερε τελικά να βρει τον δρόμο της και να ολοκληρώσει ένα τόσο μεγαλεπίβολο story, όσο αυτό του βιβλίου.

Για την ιστορία, η υπόθεση αφορά έναν εργαζόμενο των Ηνωμένων Εθνών, ο οποίος ταξιδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο, προκειμένου να βρεί την πολυπόθητη θεραπεία, πριν η ανθρωπότητα αλληλο-κατασπαραχθεί.

Για του λόγου το αληθές, μπορείς να πάρεις την πρώτη δόση, από το teaser που ακολουθεί, ενώ αν είσαι μεγάλος φαν των ζομποταινιών, θα πρέπει να περιμένεις μέχρι την Πέμπτη, για περισσότερη…σαπίλα.  Και πάλι εδώ θα είμαστε.

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ