Περισσότερες video game αναφορές στο νέο trailer του «Wreck-It Ralph»

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Τo “Wreck-It Ralph” ήδη από τις πρώτες μέρες που κυκλοφόρησε το πρώτο trailer, έχει αγαπηθεί από πολύ κόσμο. Και γιατί όχι άλλωστε. Βασίζεται στα παλιά 8bit video games, στο οποίο ο Ralph είναι ο «κακός» κεντρικός χαρακτήρας του παιχνιδιού και αυτό τον έχει κάνει να μην το αντέχει άλλο. Αποφασίζει να μην είναι πια ο κακός της υπόθεσης και έτσι φεύγει από το παιχνίδι αυτό και προσπαθεί να βρει έναν άλλο ρόλο σε άλλο video games που στο οποίο θα είναι ο ήρωας. Οι αναφορές στα video games είναι πολλές και δεν χωρούν όλες σε ένα trailer.

Έτσι η Disney κυκλοφόρησε κι ένα δεύτερο, δείχνοντας περισσότερες σκηνές και αγαπημένοι χαρακτήρες από διάφορα παλιά video games παρελαύνουν ο ένας μετά τον άλλο ενώ παθαίνεις ένα overdose από αναφορές (Hero’s Duty, ακόμα και το πως παρουσιάζει τους χαρακτήρες στο τέλος είναι τρομερό). Το interaction μεταξύ των video games είναι δείχνει υπέροχο και απολαυστικό και σίγουρα είναι ένας φόρος τιμής της Disney προς όλους του gamers του κόσμου αλλά και σε εκείνα τα video games όπου παρέα τους έχουμε ξενυχτήσει ουκ ολίγες φορές. Δεν ξέρω για εσάς αλλά είναι μια ταινία που την περιμένω με μεγάλη αγωνία.

Το “Wreck-It Ralph” θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 27 Δεκεμβρίου. Για την ώρα insert coin κι απόλαυσε το νέο trailer και άρχισε να μετράς αναφορές. Εσύ, πόσες βρήκες;

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ