Το trailer των νέων τηλεοπτικών «X-Files»

Scully και Mulder σε νέες περιπέτειες

Ενώ ήδη βρισκόμαστε σε διαδικασία -αγωνιώδους-αναμονής για την επιστροφή των αγαπημένων «X-Files» για έναν μίνι κύκλο στις 24 Ιανουαρίου, σήμερα ήρθε η «πρεμιέρα» του teaser trailer της σειράς, το οποίο μας αποκαλύπτει εκ νέου τους γνωστούς μας χαρακτήρες -και μερικούς νέους.

O Mulder (David Duchovny) και η Scully (Gillian Anderson) δε ζουν αλληλένδετες ζωές πλέον, έχοντας ακολουθήσει ο καθένας το δικό του δρόμο. Παρ’όλα αυτά, τα μπλεξίματα δε σ’αφήνουν ποτέ ολοκληρωτικά, κι έτσι, μία νέα απειλή για την ανθρωπότητα κάνει την εμφάνιση της και μάλιστα η πιο δύσκολη που έχει παρουσιαστεί ποτέ στο δίδυμο.

Εκτός από τους δύο πρωταγωνιστές, έχουμε την εμφάνιση του Skinner (Mitch Pileggi), των δύο νέων χαρακτήρων που ενσαρκώνονται από τους Robbie Amell, Joel McHale, Lauren Ambrose και Rhys Darby, αλλά και ενός από τους αγαπημένους μας villains που νομίζαμε νεκρό.

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ