Το νέο trailer του X-Men: Apocalypse είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό

...και έχει περισσότερο Oscar Isaac

Από τα πρώτα του trailer, το “X-Men: Apocalypse” μας έχει αφήσει με ανοικτό το στόμα, να περιμένουμε εναγωνίως τη νέα περιπέτεια των μεταλλαγμένων δια χειρός Bryan Singer. Με ακριβώς δύο μήνες να απομένουν για να το θαυμάσουμε στις ελληνικές αίθουσες, ένα νέο trailer έκανε την εμφάνιση του στο διαδίκτυο, αποκαλύπτωντας μας περισσότερες εντυπωσιακές καταστροφές, μάχες, αλλά και τον Θεό που ερμηνεύει ο Oscar Issaac.

Πέρα από την αναμφίβολη δυναμική του φιλμ που γίνεται εύκολα αντιληπτή από τα βίντεο που έχουμε παρακολουθήσει ως τώρα, ἐνας γαλαξίας κινηματογραφικού ταλέντου βρίσκεται στη διάθεση του Singer. Ο Isaac ως Apocalypse, ο Michael Fassbender (Magneto), o James McAvoy (Xavier), η Jennifer Lawrence (Mystique), η Rose Byrne (Moira MacTaggert) και ο Nicholas Hoult (Beast) είναι μόνο μερικοί εξ αυτών, ενώ έχουμε και την πολυπόθητη εμφάνιση της Olivia Munn ως Psylocke.

Η υπόθεση θέλει τον πρώτο μεταλλαγμένο της ιστορίας, Apocalypse, να αναγεννάται από τις στάχτες του, έχοντας ως σχέδιο τον αφανισμό της ανθρωπότητας. Οι X-Men θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να τον εξολοθρεύσουν.

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ