Οι νέοι Cyclops, Storm και Jean Grey στο cast του «X-Men Apocalypse»

Όπως μας ενημέρωσε στο Twitter ο σκηνοθέτης Bryan Singer, αυτοί που θα στελεχώσουν τους παραπάνω ρόλους θα είναι οι Tye Sheridan, Alexandra Shipp και Sophie Turner.

Το «X-Men: Days of Future Past» ήταν από τα πολύ ικανοποιητικά blockbuster της χρονιάς που μας πέρασε, «χτίζοντας» θαυμάσια πάνω στο εξαιρετικό «X-Men: First Class». Αφού πρώτα οι «παλιοί» του καστ, αντικαταστάθηκαν από τις νεότερες βερσιόν τους, στο επικείμενο «X-Men: Apocalypse» θα συμβεί το ίδιο με τους Cyclops, Storm και Jean Grey, με τα ονόματα των ηθοποιών να ανακοινώνονται πριν λίγες ώρες.

Όπως μας ενημέρωσε στο Twitter ο σκηνοθέτης Bryan Singer, αυτοί που θα στελεχώσουν τους παραπάνω ρόλους θα είναι οι Tye Sheridan, Alexandra Shipp και Sophie Turner. Όσον αφορά τον Sheridan ως Cyclops, ήταν ένα νέο που μας χαροποίησε ιδιαίτερα, καθώς είχαμε ξεχωρίσει τον 18χρονο από την υπέροχη ερμηνεία του στο «Mud» πλάι στον Matthew McConaughey. H Alexandra Shipp, στο ρόλο της Storm, είναι αρκετά άπειρη, μετρώντας κυρίως τηλεοπτικούς ρόλους και μία κινηματογραφική εμφάνιση στο «Alvin and the Chipmunks» του 2009. Tέλος, την Jean Grey θα ενσαρκώσει η Sophie Turner, γνωστή μας από το «Game of Thrones», όπου κατείχε το ρόλο της Sansa Stark.

Θυμίζουμε πως στo επερχόμενο φιλμ του 2016, θα δούμε τον ταχύτατα -δικαίως- ανερχόμενο Oscar Isaac στο ρόλο του κεντρικού «κακού», ενώ θα διατηρήσουν τους ρόλους τους οι Michael Fassbender, James McAvoy, Nicholas Hoult και Jennifer Lawrence.

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ