Είστε έτοιμοι για περισσότερο X-Men και Πλανήτη των Πιθήκων;

...

Η Fox επιβεβαίωσε επίσημα την επιστροφή του Καίσαρα (του πιθήκου, όχι του αυτοκράτορα) και των μεταλλαγμένων πρωταγωνιστών στην μεγάλη οθόνη, ανακοινώνοντας την πρόθεση της να γυρίσει σίκουελ για δύο από τις πιο μεγάλες καλοκαιρινές επιτυχίες, το «X-Men: Η πρώτη γενιά» και το «Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Η Εξέγερση». O γενικός διευθυντής της Fox, Τομ Ρόθμαν, δήλωσε πως ελπίζει ότι οι σκηνοθέτες Μάθιου Βον και Ρούπερτ Ουάιτ  θα επιστρέψουν για τη δημιουργία των σίκουελ, πράγμα διόλου απίθανο ειδικά για τον δεύτερο καθώς η συμφωνία του με την Fox άφηνε ανοικτό το ενδεχόμενο για πιθανό σίκουελ. Το ίδιο ισχύει και για τους σεναριογράφους του «Πλανήτη των Πιθήκων», στους οποίους η Fox πιστεύει ότι οφείλεται μεγάλο μέρος της επιτυχίας της ταινίας. «Και τα δύο σενάρια ήταν εξαιρετικά γι’ αυτό και πρέπει να βεβαιωθούμε ότι θα έχουμε και πάλι πολύ καλά σενάρια» δήλωσε ο Ρόθμαν. Σχεδόν σίγουρη βέβαια είναι και η επιστροφή του Άντι Σέρκις στον CG ρόλο του Καίσαρα, για τον οποίο η Fox έχει ξεκινήσει οσκαρική καμπάνια! Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως οι ηθοποιοί πίσω από τα ψηφιακά πλάσματα των μεγάλων blockbusters αξίζουν την αναγνώριση ενός Όσκαρ, πόσο μάλλον ο Άντι Σέρκις που θεωρείται… βετεράνος στις CG ερμηνείες.

Όσον αφορά δε το σίκουελ του «X-Men: Η πρώτη γενιά», ο James Mac Avoy δήλωσε σε πρόσφατη συνεντευξή του στο blog  i09 πως σε περίπτωση που γυριστεί σίκουελ, θα οφείλει να ασχοληθεί αρκετά με την αναπηρία του Τσαρλς Ξαβιέ, τον χαρακτήρα που υποδυόταν ο ίδιος στην ταινία. » Δεν με νοιάζει αν είναι υπερήρωας και αν εξουσιάζει τις λειτουργίες του εγκεφάλου ή όχι! Ένα τεράστιο μέρος της φυσικής του ζωής του αφαιρέθηκε, από κάποιον για τον οποίον νοιάζεται όσο κανέναν άλλον. Γι’ αυτό θα πρέπει να το αντιμετωπίσει.»

 Για την ιστορία, o «Πλανήτης των Πιθήκων: Η Εξέγερση» είχε συνολικά έσοδα 480 εκατομμυρίων δολαρίων με μπάτζετ τα 93 εκατομμύρια ενώ το «X-Men: Η πρώτη γενιά» είχε έσοδα 354 εκατομμύρια δολάρια με μπάτζετ 150 εκατομμυρίων.

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ